Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Modern Vállalkozások Programja - Kuponok

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő minősített szállítók részére lehetőséget biztosítunk arra, hogy a Billzone.eu rendszerben kedvezményt nyújtó kuponokat vegyenek igénybe.

Amennyiben rendelkezik ilyen kedvezmény kuponnal, akkor teendője 3 lépésben a következő:

1. lépés: Regisztráció 3 percben a Billzone.eu oldalon (felhasználói fiók és cégregisztráció). Videóink a regisztrációs folyamatról:

https://www.youtube.com/watch?v=D6SXa-eVCuc   https://www.youtube.com/watch?v=Ew8FzivD_wY

2. lépés: Előfizetési csomag (ALAP) és fizetési intervallum (éves) vásárlása a MEGRENDELÉS gomb segítségével. FONTOS: a megrendelésnél feltétlen azt a csomagot és előfizetési időszakot kell megadni, amelyre a kupon kedvezmény szól.

Videónk a megrendelés folyamatáról:

https://www.youtube.com/watch?v=Fr9EYnSX56c

3. lépés:

Kupon beváltás, amely kedvezményt biztosít a megvásárolt előfizetési csomaghoz. A Megrendelés gomb megnyomása után a TERMÉK KIVÁLASZTÁSA oldalon található KUPON mezőbe kérjük beírni a megadott kupon számát. FONTOS: A Modern Vállalkozások Programja (VállalkozzDigitálisan.hu) esetében a kupon kódja: VDHU30

Videónk a kupon beváltás folyamatáról:

https://www.youtube.com/watch?v=7kEVoYW7fwM

KUPONKÓD: VDHU30

Ha kuponunkat ajándékba kapta és nem elég Önnek az az előfizetési csomag, amelyhez a kupon kedvezményt biztosít, hanem magasabb csomagot választana, akkor keressen meg bennünket, hogy tájékoztathassuk további EGYEDI AKCIÓINKRÓL.