Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ügyfeleink mondták - EVOLUTIONET Kft.

Nincs helyhez és eszközhöz kötött munkavégzés!

Evolution_Esch_Tamas

Az EVOLUTIONET Kft. 2009 óta van jelen a magyar IT piacon – tájékoztat bennünket Esch Tamás cégvezető. 

2011 szeptemberében döntöttünk az elektronikus számlázás mellett és a magyar piacot tüzetesen átvizsgálva, a lehetőségeket tesztelve, végül a Billzone.eu-ra esett a választásunk.

Az általunk üzemeltetett honlapok, webes alkalmazások és virtuális szerverek együttes száma 2012 végén meghaladta a 4000-et. Elsősorban webtárhely szolgáltatással, magyar és nemzetközi domain név regisztrációval, továbbá virtuális infrastruktúra szolgáltatással (virtuális szerverek – VPS, cloud) foglalkozunk. Kiegészítő tevékenységként rendszergazdai támogatást, webfejlesztést, kereső-optimaliázálást (SEO) és online reklámkampány kezelést (Adwords) vállalunk.

2011 szeptemberében döntöttünk az elektronikus számlázás mellett és a magyar piacot tüzetesen átvizsgálva, a lehetőségeket tesztelve, végül a Billzone.eu-ra esett a választásunk – azóta is nagy megelégedésünkre használjuk és meggyőződéssel, bátran ajánljuk partnereinknek is. Az IT szolgáltatási piac, és a szolgáltatáshoz használt/bevezetett szoftveres megoldásaink mobilitást és szabadságot nyújtanak munkatársainknak, a Billzone.eu számlázójával kiegészítve pedig teljesen megszűnt a helyhez és eszközhöz kötött munkavégzés.

Az elektronikus számlázásra való áttérésünk hátterében több tényező is szerepet játszott, például, hogy a boríték, papír, nyomatatás költsége megszűnik, helyette a töredékét fizetjük számlánként. A posta alapvetően 1-3 nap alatt kézbesít, de gyakran „elkeveri” a számlákat, vagy más okból nem érkezik meg az előfizetőhöz, és a nyomon követés költsége arányaiban óriási, 3-5-10 ezer forintos számlák esetén (sem) kifizetődő. Ezzel szemben az elektronikus számla kézbesítése azonnali, a kézbesítés megtörténte és a számla megtekintése extra költség nélkül pontosan nyomon követhető, ráadásul a teljes számlázási és kézbesítési folyamat automatizálható! Nem utolsó sorban rengeteg időt takarítunk meg, továbbá hozzájárulunk környezetünk megóvásához is

Ügyfeleink örömmel fogadták a gyorsan, pontosan érkező és könnyen kezelhető számlákat, mindössze néhány vállalkozás kér továbbra is papír alapú bizonylatot, de szerencsére a Billzone.eu erre is megoldást ad. Ügyfeleink között tudhatunk számos vidéki és fővárosi önkormányzatot, általános, közép és felsőoktatási intézményt, budapesti és vidéki székhelyű kis- és közepes méretű cégeket, egyéni vállalkozásokat és magánszemélyeket az ország egész területéről. Partnereink közé tartozik a Magyar Nemzeti Múzeum, a Budapesti Vidámpark, a Coca-Cola Magyarország, a Complex Kiadó is.

Őszintén belegondolva: nem értem, miért nem használja minden vállalkozás (néhány iparágtól eltekintve, ahol nehezebben vezethető be) az elektronikus számlázást és miért bajlódnak még az automatizálás, kiszervezés, felhő alapú szolgáltatások, okostelefonok-táblagépek és mobilinternet korában a költséges, macerás, követhetetlen és idejétmúlt módszerekkel?

 
Esch Tamás
cégvezető
EVOLUTIONET Kft.
www.virtualpark.hu | www.szerverberles.com | www.domain-tarhely.net