Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ügyfeleink mondták - Hajtás Kft.

Sikertörténet: E-számlával hajtanak

Hajtas_Kajdi_TamasA Hajtás Kft. közel 20 éve működő vállalkozás – tájékoztat bennünket Kajdi Tamás ügyvezető. - Fő tevékenységünk kezdetben a frekvenciaváltós hajtás szabályzás volt, azóta ez kiegészült, fűtéstechnikai részlegünk épületgépészeti termékek kereskedelmével, energiatakarékos fűtés rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik.

Kiemelten fontos számunkra az általunk forgalmazott termékek minősége, és azok szakszerű alkalmazása, ezért naprakész szakmai ismeretek elsajátítása érdekében munkatársaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt. Én magam is képesített épületgépész vagyok.

Egyszer az egyik partnerünktől elektronikus számlát kaptunk, akik a Billzone.eu-t használják. Azóta mi is ezzel számlázunk, közel egy éve. Ügyfélkörünkben megtalálhatók intézmények, állami és magánvállalatok, magánszemélyek. A számlázó rendszert csak magánszemélyek és vállalkozások körében használjuk. Közintézményeknek, nagyvállalatoknak még mindig hagyományos papír alapú számlákat kell kiállítanunk.

Kereskedelmi tevékenységünk folyamán közvetlenül a nagykereskedéstől a végfelhasználóhoz juttatjuk el a termékeket fuvarozó cégen keresztül, így személyesen nem találkozunk ügyfeleinkkel. A számlákat kényelmesebb és gyorsabb elektronikus úton megküldeni nekik, mint postán.

Azok az ügyfelek, akik még nem hallottak az elektronikus számlázás lehetőségéről, kételkedve fogadják, de egy rövid tájékoztatást követően nem szokott probléma lenni.

 
Kajdi Tamás
Hajtás Kft.
kazankereso.hu
ügyvezető