Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ügyfeleink mondták – Reaktor Labs Kft.

Bemutatjuk ügyfelünket: Reaktor Labs Kft. billzone_blog_online-szamlazo_ugyfel002 Mivel foglalkozik a Reaktor Labs Kft.?

A Reaktor Labs Kft. gyakorlatorientált, rendkívül intenzív fejlesztőképzést kínál. Programunk segítségével hallgatóink 18 hét alatt elsajátítják a szoftverfejlesztés alapjait és a szakmához szükséges szemléletet, amely elengedhetetlen a munkaerőpiacon való elhelyezkedéshez.

billzone_blog_online-szamlazo_ugyfel001 Reaktor Labs Kft.

 Tematikánkat a legkorszerűbb, legújabb trendek szerint alakítjuk a valós piaci igényeknek megfelelően, amely nagymértékben segíti hallgatóink hosszú távú karrierlehetőségeit. A szoftverfejlesztők állása az egyik legjobban fizetett és legmegbecsültebb szakma, és a presztízse csak nőni fog a jövőben!

billzone_blog_online-szamlazo_ugyfel003 Gyakorlatorientált, intenzív fejlesztőképzés
 

Oktatási intézményünk mögött egy olyan szoftverfejlesztő vállalat áll, mely több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Folyamatos kihívások és feladatok elé állítjuk a diákokat, melyeket valós piaci igények alapján rakunk össze. Olyan oktatóktól sajátíthatják el a tudást, akik ugyancsak több éves programozói múlttal rendelkeznek. Ráadásul biztosítjuk, hogy a képzés elvégzése után elhelyezzük őket a munkaerőpiacon.

Miért választották a Billzone.eu-t számlázásra?

Korszerű szakemberek fejlesztése mellett korszerűen kívánunk számlázni is. Célunk, hogy partnereink és tanulóink kényelmesen elérhessék számláikat, így kézenfekvő volt a megoldás, amelyet a Billzone.eu kínált: számlaletöltés a felhőből.

                               
Kategóriák:
Egyéb Magyar
Címkék:
ügyfélbemutatás