Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ügyfeleink mondták – Tickair Utazási Iroda

Bemutatjuk ügyfelünket: Tickair Utazási Iroda billzone_blog_online-szamlazo_ugyfelbemutatas_tickair_kanari-szigetek03 Mivel foglalkozik a Tickair Utazási Iroda?

Mindannyian más okból utazunk: pihenés, kikapcsolódás, felfedezés öröme, kultúrák, szokások, tájak megismerése.  Esetleg jó üzleti lehetőségek kiaknázása, munkahelyi vagy családi indokok miatt.  Bármi hajt is minket, a Tickair Utazási Irodánál azon fáradozunk, hogy az utazás a készülődéstől a hazatérésig izgalmas, és inspiráló élmény legyen azok számára, akik minket választanak. Szeretnénk, ha a hazatérés után szép emlékekkel gondolnának vissza ügyfeleink az általunk biztosított eltöltött időre.

billzone_blog_online-szamlazo_ugyfelbemutatas_tickair_kanari-szigetek01 Tickair Utazási Iroda
 

Utazási irodánk Kanári-szigeteki utazások szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. A Kanári-szigeteken egész évben kellemes idő várja ügyfeleinket, és minden adott egy tökéletes nyaraláshoz. Áraink minden esetben tartalmazzák az összes adót és illetéket, nálunk nincsenek rejtett költségek!

billzone_blog_online-szamlazo_ugyfelbemutatas_tickair_kanari-szigetek02 Tickair Utazási Iroda

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink részére a legjobb ajánlatokkal állhassunk elő, ezzel pedig közvetve részesei lehetünk annak, hogy jobban megismerjük egymást és a világot. Munkánkkal szeretnénk elősegíteni az összhangot ember és ember között, összhangot ember és a természet között.

 Miért választották a Billzone.eu-t számlázásra?

Eleinte azért választottuk a Billzone.eu-t, mert az ingyenes használat által megismerhettük az online számlázás előnyeit. Később előfizettünk egy nagyobb csomagra, és azóta is élvezzük a rendszer használatát.

Elérhetőségeink:

Web:   Tickair Utazási Iroda E-mail: tickair@tickair.hu