Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ügyfeleink mondták – Túravezér

Bemutatjuk ügyfelünket: Túravezér kalandtúrák blog_turavezer_001 Mivel foglalkozik a cég? blog_turavezer_002

Cégem egyéni vállalkozásként működik, főként gyerekeknek szervezek születésnapi kincskereső kalandtúrákat, de van egy egész éves programom 2 hetente megrendezésre kerülő családi rövid túrákkal, és hogy a felnőttekre is fókuszáljunk egy kicsit, céges csapatépítő napokat is szervezek igény szerint, vagy akár baráti társaságok részére is.

blog_turavezer_003   blog_turavezer_004

Fontos, hogy ha csak tehetjük, minél több időt töltsünk kint a szabadban, rendszeres testmozgással, és ha ez egy kis kalanddal párosul, akkor válik igazán ellenállhatatlanná az ilyen fajta szabadidő.

blog_turavezer_005

Ha szülinapról, vagy bármilyen egyéb eseményről van szó, amit szeretne emlékezetessé tenni, tartson a Túravezérrel a természetbe.

 blog_turavezer_006 Miért választották a Billzone.eu-t számlázás céljára? Mik a tapasztalatok? A Billzone számlázó program óriási segítség az online számlázás kivitelezésében, nagy mértékben megkönnyíti az internetes értékesítés folyamatát. Mindenkinek ajánlom, aki olyan online tevékenységet folytat, amely során nem feltétlenül érintkezik közvetlenül a vevőkkel. Gyors, kényelmes, és színvonalas szolgáltatás.