Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés: 2011. február

Tisztelt Ügyfeleink! 2011. februárjában a Billzone.eu rendszerben verziófrissítés történt, amely az alábbi új funkciókat tartalmazza:

1. Megváltozott regisztrációs folyamat: Regisztráció előtt egy "Regisztrálási információs" oldal jelenik meg, amely a könnyebb regisztrálásban hívatott segítségünkre lenni.

2. Kényelmesebb nyitóoldal: A használat megkönnyítése érdekében a nyitóoldalon elhelyeztünk három linket, melyek segítségével minden felhasználó egy kattintással elnavigálhat az alábbi, gyakran használt oldalakra: „Alapadatok” szerkesztése,  „Házirend beállítások” illetve a „Felhasználók kezelése”.

3. Felhasználható e-számlák megjelenítése: Mostantól a belépést követően már a kezdőlapon is látható, hogy a regisztrált cég mennyi, még fel nem használt e-számlával rendelkezik.

4. Automatizált számlakiállítás: A tesztfolyamatok lezárultával minden ügyfelünk számára elérhetővé tettük az automatizált számlakiállítást.

Jelenleg két felületen létezik a rendszer: egy éles és egy tesztrendszer futtatható. Utóbbit bátran ki lehet próbálni: a beállítások elmenthetők anélkül, hogy azok megmaradnának az éles rendszerben. Igazi játszótér.:)

Hogyan tudom kipróbálni?

A tesztkörnyezetbe aktiváláshoz regisztrálnia kell a cégét a sandbox rendszerben. Ezek után létrejönnek a tesztadatok. Ahhoz, hogy webáruháza (vagy bármilyen külső rendszere) kapcsolódhasson a Billzone.eu tömeges számlázás szolgáltatásához, be kell kapcsolni az INTEGRÁCIÓ funkciót. (Ezt megteheti itt: Nyitóoldal / Házirend beállítások / Adatok szerkesztése). További technikai részleteket kaphat, ha egy email-ben jelzi szándékát felénk.

Automatizált számlázás funkciónkkal a webáruházak megrendelései akár egy-két kattintással betölthetők és számlázhatók a Billzone.eu rendszerén keresztül. Várjuk lelkes tesztelő ügyfeleinket a sandbox rendszerben és hosszú távon elégedett ügyfeleinket az éles rendszerben!