Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Billzone.eu számlázó akciói

Billzone.eu akciókA könnyebb elérhetőség és átláthatóság érdekében összegyűjtöttük egy csokorba jelenleg futó akcióinkat meglévő és jövőbeni felhasználóink részére egyaránt. Válogasson kedvére közülük!

 Billzone.eu akciók1.  Minden új belépő részére ajándékba adunk 25 db elektronikus számlát:

 A belépéshez szerződéskötés szükséges a Billzone.eu üzemeltetőjével (N-Ware Kft.), amelyet követően megtörténik az aktiválás a Billzone.eu számlázó rendszerben. Online számlázónkba történő cégregisztráció lépéseiről itt olvashat részletesebben.  Ezek után az aktiváló levélben lévő kód megadásával ajándékba adunk 25 db elektronikus számlát. Ezen felül egy évig díjmentesen készíthet korlátlan számú hagyományos, papír alapú számlát. A Billzone.eu alkalmas csak papír alapú számlázásra is, ehhez csupán évente egyszer meg kell vásárolnia a legkisebb e-számlatömböt. Ha az egy év eltelte után is tovább kíván számlázni hagyományos számlákat, akkor újból valamelyik - akár a legkisebb - e-számlatömb csomagot meg kell vennie.

 2. A Billzone.eu rendszer használatának megjelenítése saját honlapon:

Amennyiben már felhasználónk és szívesen jelezné honlapján, hogy a Billzone.eu rendszert használja, akkor hálánk jeléül a következő elektronikus számlatömb (25, 50, 200 vagy 1000 darabos) vásárlásából 40% kedvezményt adunk. Ehhez csupán weblapján el kell helyeznie a Billzone.eu logóját.

Billzone.eu akciók 3.  Szolgáltatás továbbajánlása:

Amennyiben cége már regisztrált a rendszerben vagy Billzone.eu felhasználó, akkor a szolgáltatás továbbajánlása esetén 10% jutalékot adunk az Ön által hozott új ügyfél vásárlásaiból a regisztrációtól számított 2 éven keresztül. Ne felejtse megkérni partnereit, hogy regisztrációkor adják meg az ajánló adószámát vagy cégjegyzékszámát a megfelelő mezőben az ajánló azonosítása végett.

 Hivatkozás: