Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

2011. ünnepi nyitvatartása

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Ünnepekre való tekintettel szolgáltatásaink az alábbiak szerint lesznek elérhetők idén decemberben:

  • A Billzone.eu számlázó rendszer folyamatosan, az ünnepek alatt is felhasználóink rendelkezésére áll, így a számlakiállítás zavartalanul igénybevehető ezen időszak alatt is.
  • Szerződéskötés és cégaktiválás: A szerződések postázása, illetve a regisztrált vállalkozások aktiválása a rendszerben a 2011. december 22. és  2012. január 2. között szünetel. Az adminisztratív ügyek intézése 2012. januárjában kezdődik újra.
  • Számlatömb vásárlás és jóváírás: Mivel az ügyintézés az ünnepek alatt szünetel, ezért ezért a fent említett időszakban (2011. december 23. és 2012. január 2. között) sajnos nem áll módunkban a számlatömbök jóváírása, vásárlások kezelése. Az ezen idő alatt beérkezett kérések illetve vásárlási tranzakciók ügyintézését 2012. januárjában kezdik meg újra munkatársaink.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk: 2011. december 24. és 2012. január 2. között nem lesz elérhető. Halaszthatatlan ügyben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal.
  • Online ügyfélszolgálatunk, amelyet e-mail-ben érhetnek el: a 2011. december 24. és 2012. január 2. közötti időszakban csak a kritikus problémákra tud válaszolni. A beérkező leveleket rendszerünk fogadja és amennyiben a jelzett probléma nem kritikus, úgy a megkeresésekre 2012. januárjában tudunk reagálni.

Köszönjük egész éves bizalmukat, továbbá minden kedves felhasználónknak kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag 2012-es évet!

Hivatkozás:
Kép1: posterize / FreeDigitalPhotos.net
Kép2: digitalart / FreeDigitalPhotos.net
Kategóriák:
Egyéb
Címkék:
Billzone.eu ünnepi nyitva tartás