Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

2012-es ünnepi nyitvatartása

billzone_christmas Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ünnepekre való tekintettel szolgáltatásaink az alábbiak szerint lesznek elérhetők:

  • Rendszerleállás: előreláthatólag december 19-én 22 órától, majd a két ünnep között verziófrissítés végett rendszerleállás lesz. Előre láthatólag a leállás maximum 4 óra hosszú lesz mindkét esetben. (Pontos tájékoztatásért kérjük, keressék a Billzone.eu infoboxát vagy Facebook oldalunkat). Ezenkívül az ünnepek alatt a Billzone.eu számlázó a felhasználók rendelkezésére áll, így a számlakiállítás zavartalanul igénybevehető.
  • Szerződéskötés és cégaktiválás: A szerződések postázása, illetve a regisztrált vállalkozások aktiválása a rendszerben 2012. december 20-tól szünetel. Az adminisztratív ügyek intézése 2013. januárjában kezdődik újra.
  • Számlatömb vásárlás és jóváírás: Mivel az ügyintézés az ünnepek alatt szünetel, ezért a fent említett időszakban (2012. december 20. és 2013. január 2. között) sajnos nem áll módunkban az átutalással teljesített számlatömbök jóváírása, vásárlások kezelése. Az ezen idő alatt beérkezett kérések illetve vásárlási tranzakciók ügyintézését 2012. januárjában kezdik meg újra munkatársaink.
  • PayPal szolgáltatón keresztül történő fizetési módra az ünnepek alatt is lehetőségük lesz Felhasználóinknak. Ebben az esetben a megvásárolt számlatömbök jóváírása automatikusan megtörténik részükre.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk: 2012. december 20. és 2013. január 2. között nem lesz elérhető. Halaszthatatlan ügyben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal.
  • Online ügyfélszolgálatunk, amelyet e-mail-ben érhetnek el: a 2012. december 20. és 2013. január 2. közötti időszakban csak a kritikus problémákra tud válaszolni. A beérkező leveleket rendszerünk fogadja és amennyiben a jelzett probléma nem kritikus, úgy a megkeresésekre 2013. januárjában tudunk reagálni.

Köszönjük egész éves bizalmukat, továbbá minden kedves felhasználónknak kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag 2013-as újévet!

Hivatkozás:
Kép1:  FreeDigitalPhotos.net
Kép2: digitalart / FreeDigitalPhotos.net
Kategóriák:
Egyéb
Címkék:
Billzone.eu