Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

2015-ös ünnepi nyitva tartása

Billzone_Christmas_2015_002Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ünnepekre való tekintettel szolgáltatásaink az alábbiak szerint lesznek elérhetők:

  • Rendszerhasználat: Az ünnepek alatt a Billzone.eu számlázó a felhasználók rendelkezésére áll, így a számlakiállítás zavartalanul igénybe vehető.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk:  2015. december 21. és 2016. január 3. között csökkentett üzemmódban működik telefonos ügyfélszolgálatunk, személyes ügyintézésre sajnos nincs lehetőség ez idő alatt. Halaszthatatlan ügyben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal.
  • Online ügyfélszolgálatunk, amelyet e-mail-ben érhetnek el: 2015. december 21. és 2016. január 3. közötti időszakban szintén csökkentett üzemmódban működik, így csak a sürgős problémákra tud válaszolni. A beérkező leveleket rendszerünk fogadja és amennyiben a jelzett probléma nem kritikus, úgy a megkeresésekre 2016. januárjában tudunk reagálni.
  • Megrendelések  jóváírása: Mivel az adminisztrációs ügyintézés az ünnepek alatt szünetel, ezért a fent említett időszakban (2015. december 21. és 2016. január 3. között) sajnos nem áll módunkban az átutalással teljesített megrendelések jóváírása, vásárlások kezelése. Az ezen időszak alatt beérkezett kérések illetve vásárlási tranzakciók ügyintézését 2016. januárjában kezdik meg újra munkatársaink.
  • PayPal szolgáltatón keresztül történő fizetési módra az ünnepek alatt is lehetőségük lesz Felhasználóinknak. Ebben az esetben a megvásárolt termék jóváírása automatikusan megtörténik.
Billzone_Christmas_2015_003

Köszönjük egész éves bizalmukat, továbbá minden kedves felhasználónknak kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag 2016-os újévet!

Hivatkozás:
Kép1, Kép2:  FreeDigitalPhotos.net