Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés: 2011. április

Tisztelt Ügyfeleink! 2011. áprilisában a Billzone.eu rendszerben verziófrissítés történt, amely az alábbi új funkciókat tartalmazza:

1. Belföldi devizás számla készítése

Devizás számlaMostantól lehetőség van belföldi székhelyű vevőknek is devizás számlát kiállítani a Billzone.eu rendszerben. Ezen számlatípus esetén a számla létrehozásakor a „Pénznem” (Valuta) kiválasztása után megjelenő mezőben meg kell adni a számlán használt deviza árfolyamát. Az ilyen típusú számlákon a keletkezett számlakép egy új elemmel bővül: a felvett számlatételek alatt megjelenik egy új doboz, ahol forintban átszámolva látható lesz a kiszámlázott tételek adója. Az ÁFA értékek továbbra is ÁFA kulcs szerint vannak csoportosítva.

2. Statisztikák készítése Számla statisztikákA „Számlázás/Statisztikák” fül alatt meglévő számlákon különböző lekérdezéseket lehet végrehajtani, melyekből statisztikák generálhatók. Jelen pillanatban rendszerünk kétfajta szűrési lehetőséget biztosít: Számla szerinti illetve Tételek szerinti szűrést. Az adatok megtekinthetők lista formájában, de célszerű őket exportálni egy .csv file-ba (az „Exportálás” gomb megnyomásával) egy esetleges Excel-ben történő további felhasználás érdekében.

3. Elektronikus számlaértesítő – több email cím megadása Elektronikus számlaMostantól az elektronikus számlakézbesítési értesítő levél egyszerre több email címre is kiküldhető. Amennyiben több címzetthez szeretnénk eljuttatni e-számlánkat, úgy a plusz email címek felvehetők a számlakészítés oldalon, valamint a vevő adatainak kitöltésekor. Az email címeket ugyanabba a mezőbe kell beírni, ahova eddig is, vesszővel vagy pontos vesszővel elválasztva.

Kép 1-3.: jscreationzs / FreeDigitalPhotos.net