Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés – 2012. november

Tisztelt Ügyfeleink! 2012. novemberében a Billzone.eu rendszerben verziófrissítés történt, amely az alábbi új funkciókat tartalmazza:
  • Angol felületkezelés:

Számlázó rendszerünk felülete mostantól angol nyelven használható. Az angol nyelvfelület kezelésének beállítása a ’Fiók beállítások / Beállítások módosítása’ link megnyomásával kezdeményezhető. 

A ’Beállítások módosítása’ során válasszuk ki a ’Felületen használt nyelv’-ként az angol nyelvet.

VÁSÁRLÁS gomb Nyitó oldalon:

A vásárlás megkönnyítése érdekében a ’VÁSÁRLÁS’ gomb kikerült a főoldalra.

PayPal internetes fizetési lehetőség:

A rendszerben történő e-számla csomag vásárlása során új funkcióként megjelent az internetes fizetési lehetőség a PayPal szolgáltatón keresztül.

E-számla csomag vásárlások nyomon követése:

Ügyfeleink kérésére lehetővé tettük e-számla csomag vásárlásaiknak nyomon követését, amely a Nyitó oldalon található ’Megrendelések listája’ linken érhető el. A lista tartalmazza a korábbi vásárlásokat és azok állapotát, illetve a megrendelés alatt lévő vásárlásokat.

Hosszabb ideig letölthető e-számla üzleti partnerünk részére:

A kiállított e-számlánkról kiküldött számlaértesítő levélben a számla letöltésére szolgáló link letöltési határidejét 30 napról 90 napra növeltük.

Szlovák-magyar és román-magyar számla sablonok:

Habár új számla sablonjainkat már a verziófrissítés előtt is elérhetővé tettük ügyfeleink számára, de az előző verzió kiadáshoz képest mégis változás, hogy elektronikus kétnyelvű számla sablonjaink szlovák-magyar és román-magyar számla sablonokkal bővültek.

A verziófrissítés során javításra kerültek az elmúlt időszakban bejelentett hibák és további fejlesztésre elfogadott javaslatok.