Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés – 2013. június

Tisztelt Ügyfeleink! 2013. júniusában a Billzone.eu rendszerben verziófrissítés történt, amely az alábbi új funkciókat tartalmazza:
  • Megbízható számítógép funkció:
billzone_eu_verziofrissites_2013-06_002 Megbízható számítógép funkció

Amennyiben nem szeretne egyszer használatos jelszót megadni minden alkalommal, amikor bejelentkezik a Billzone.eu rendszerbe, akkor számítógépét megbízhatónak nyilváníthatja. A „Megbízható számítógép” lehetőség bejelölésével állíthatja megbízhatónak az adott számítógépet, így a következő bejelentkezésekkor már nem kell ellenőrző kódot megadnia. A beállítás a „Fokozott biztonságú belépés” oldalon kezdeményezhető.

Ha az adott számítógépet több Billzone.eu felhasználó is használja, akkor az adott számítógép csak annál a Billzone.eu felhasználónál működik megbízható számítógépként, amelyik felhasználó ezt a funkciót bekapcsolta. Számítógépét bármikor megbízhatónak nyilváníthatja, amely visszavonásig érvényes.

  • Megbízható számítógép funkció visszavonása:
billzone_eu_verziofrissites_2013-06_003 Megbízható számítógép funkció visszavonása

A „Megbízható számítógép funkció” visszavonása a „Felhasználói fiók adatainak módosítása” oldalon lehetséges, amely visszavonás az adott felhasználó összes megbízhatónak jelölt számítógépére érvényes lesz.