Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés – 2013. május

Tisztelt Ügyfeleink! 2013. májusában a Billzone.eu rendszerben verziófrissítés történt, amely az alábbi új funkciókat tartalmazza:
  • Rendszerüzenetek a Belépés panelen:
A rendszerüzenetek a Belépés panelen jelennek meg, így a belépéskor azonnal elolvashatók a fontos információk és tájékoztatások.
Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_011 Rendszerüzenetek a Belépés panelen

Előfizetéses ügyfeleink az előfizetési csomag lejáratról figyelmeztető levelet kapnak a rendszertől a lejárat előtt 20 illetve 10 nappal.

  • Automatikus megrendelő csomaghosszabbításról:

Előfizetéses ügyfeleink részére az előfizetési csomag lejárati dátuma előtt 30 nappal a rendszer automatikusan generál egy a jelenlegi előfizetési csomagjukkal azonos csomag-hosszabbítást tartalmazó megrendelést.

Az automatikus megrendelés nem kötelezi semmire előfizetőinket, a megrendelés törölhető, illetve kezdeményezhető másik vásárlás helyette. Az új automatikus megrendelésről a MEGRENDELÉS dobozban található „Új tétel a listában!” figyelmeztetés tájékoztatja ügyfeleinket. Az új tétel, továbbá annak részletei megtekinthetők az „Elszámolások listája” linkre kattintva.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_002 Automatikus megrendelés az Elszámolások listájában
  • Elszámolási adatlap:

A Nyitó oldalon a Megrendelés dobozban található „Elszámolások listája” oldalon a Megrendelés számra kattintva megnyílik az adott tétel „Elszámolási adatlap”-ja.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_003 Elszámolások listája

Az „Elszámolási adatlap” oldalon részletesen megtekinthetők az adott tétel adatai, amely jelen oldal segítségével kifizethető átutalással (a megadott átutalási adatoknak megfelelően) vagy PayPal-on keresztül. Amennyiben jelen tétel helyett egy másik megrendelést szeretne kezdeményezni, úgy a tétel elutasítható.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_004 Elszámolási adatlap

 

  • Statisztikák oldalon bővült szűrőfeltételek:

A „Statisztikák / Számlák” oldalon a dátumszűrők bővültek, mostantól keresni lehet keltezésre, teljesítés dátumára és a fizetési határidőre egyaránt.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_005 Statisztikák oldalon bővült szűrőfelvételek
  • Számlák listája oldalon bővült szűrőfeltételek:

A „Számlák / Korábban létrehozott számlák listája” oldalon a szűrők bővültek, mostantól keresni lehet a számla sorszámára. Ha tehát a listánkból gyorsan ki szeretnénk keresni egy számlát, amelynek tudjuk a sorszámát, akkor az új szűrővel ezt könnyen megtehetjük.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_006 Korábbi számlák oldalon bővült szűrőfeltételek
  • Letisztult Számlakészítő oldal:

A „Számla létrehozása” oldalt letisztultabbá és átláthatóbbá tettük azáltal, hogy a tájékoztató  információkat a mezők után található „info” panelek mögé rejtettük.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_007 Számlakészítő oldal
  • Interfészt használók részére statisztikai lekérdezés az interfészen keresztül kiállított e-számlák számáról

A Statisztikák oldalon a "Számla létrehozásának módja" szűrő segítségével interfészt használó ügyfeleink a felületen lekérdezhetik az interfészen keresztül kiállított e-számlák számát. 

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-05_009 Számla létrehozásának módja lekérdezés a Statisztikák oldalon