Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés – 2013. október

Tisztelt Ügyfeleink!

A 2013. októberi verziófrissítéssel a Billzone.eu rendszerben az alábbi változások kerültek bevezetésre: adatexport BMD ügyviteli rendszer részére; egy évig elérhető számla letöltő link; számla kézbesítő levél feladó címének módosítása.

Adatexport BMD Ügyviteli könyvelési program felé – PLUSZ, ÜZLETI, PRÉMIUM csomagban elérhető szolgáltatás

Könyvelési program felé történő adatexportunkat bővítettük. A DimDos és a DimSQL mellett most már a BMD Ügyviteli programba is exportálhatók a Billzone.eu-val készített számlák adatai. Az egyes ügyviteli programok adatexportjának engedélyezése a Céges beállítások / Házirend beállítások / Házirend bejegyzés módosítása / Integráció ügyviteli programhoz menüpont alatt történik:

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-10_001 BMD Ügyviteli rendszer integrációjának engedélyezése

Amennyiben az engedélyezés megtörtént, úgy a Statisztikák oldalon a BMD Export gomb megnyomásával kezdeményezhetjük a számla adatok exportálását .csv fájlba.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-10_002 Statisztikák oldalon: BMD Ügyviteli rendszer felé számla adatok exportja

A BMD Rendszerház Kft. ügyviteli programjáról a fejlesztő és üzemeltető oldalán találhatnak bővebb információkat: http://www.bmd.com/hu.html

Egy évig elérhető számlaletöltő link – PRÉMIUM csomagban elérhető funkció

PRÉMIUM csomagban a számlakézbesítő levélben található számlaletöltő link 1 évig érvényes, tehát ügyfeleik 1 évig letölthetik a számukra kiállított és megküldött számlát.

Számla kézbesítő levél feladó címének módosítása:

A./

A számla kézbesítő e-mail feladójának megjelenési neve ezentúl az alábbiakra változik:

'Minta Cég Kft. (a Billzone.eu szolgáltatón keresztül)' . A feladó a számla kiállítója, azaz a Billzone.eu rendszerben regisztráló cég neve lesz. 

B./

A számla kézbesítő levél feladójának címe alapbeállításként a noreply@billzone.eu. A reply-to (azaz válasz) e-mail cím megváltoztatható a Céges beállítások / Házirend beállítások / Számla kézbesítő levél feladó e-mail címe menüpont alatt.

Billzone_eu_Verziofrissites_2013-10_003 Számla kézbesítő levél feladó címének megadása

A Házirend beállítások szerkesztése oldalon található vonatkozó beállítással megoldható, hogy a számlát befogadó a válaszlevelében közvetlen a számla kiállítónak küldheti levelét (a Billzone.eu helyett). Érdemes egy nyilvános e-mail címet megadni erre a célra.

N-Ware Kft. bankszámlaszámának változása

Felhívjuk szíves figyelmüket kedves Ügyfeleinknek, hogy az N-Ware Kft. számlázási adatai megváltoztak. Az új adatokat mindenhol feltüntettük a felületen és a vonatkozó ügyfél levelekben. Kérjük, hogy utalásaikat ennek megfelelően tegyék meg a jövőben.