Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés - 2014. december

Tisztelt Ügyfeleink!

A 2014. decemberi verziófrissítéssel a Billzone.eu rendszerben az alábbi változások kerültek bevezetésre: Nyitólap átrendezés; 2015-ös jogszabályváltozás követés; Számlaértesítő levél újraküldése eltérő e-mail címre; Irányítószám beírása után városnév automatikus kitöltése; Tensoft Kettős Könyvviteli Rendszer integrációja

Nyitólap átrendezés Funkcióelérés: Felület A Nyitóoldal átszerkesztésre került úgy, hogy az alapfunkciók minél gyorsabban és kényelmesebben elérhetővé váljanak.
Billzone_Verziofrissites_2014-12_001 Nyitóoldal
  2015-ös jogszabályváltozás követés: vevő adószáma kötelező adattartalom a számlán, ha az áfatartalom meghaladja az 1 millió forintot Funkcióelérés: Felület A jogszabály változás értelmében 2M forintról 1M forintra változik az áfatartalom határa, amikortól kötelező adattartalom a számlán a vevő adószáma. A Billzone.eu rendszerben figyelmeztető üzenet hívja fel a figyelmet ilyen esetekben.
Billzone_Verziofrissites_2014-12_002 2015-ös jogszabályváltozás követés
  Számlaértesítő levél újraküldése ELTÉRŐ e-mail címre Funkcióelérés: Felület A Számlák / Számlák kezelése oldalon a számlaszámra kattintva a Számla adatok oldalon mostantól a számlaértesítő levél kiküldhető eltérő e-mail címre.
Billzone_Verziofrissites_2014-12_003 Számlaértesítő kiküldése eltérő e-mail címre
  Irányítószám beírása után városnév automatikus kitöltése Funkcióelérés: Felület Címek esetében az irányítószám beírásakor a Helység mező automatikusan kitöltődik.
Billzone_Verziofrissites_2014-12_004 Irányítószám beírásakor a városnév automatikusan kitöltődik
  Tensoft Kettős Könyvviteli Rendszer integráció Funkcióelérés: Felület Újabb Könyvelő rendszerrel bővült a Billzone.eu integráció: Tensoft Kettős Könyvviteli Rendszer.
Billzone_Verziofrissites_2014-12_005 Tensoft KK integráció