Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés – 2018. december

Billzone.eu verziófrissítés – 2018. december Tisztelt Ügyfeleink! A 2018. decemberi verziófrissítéssel a Billzone.eu rendszerben az alábbi változások kerülnek bevezetésre:

 

  • Facebook OpenID belépés
  • magyarországi megyék választása legördülő listából
  • közösségi (EU) adószám ellenőrzés automatizáltan
  • cégforma utólagos módosítása
  • könyvelési export: cobraconto.net könyvelőprogram, Novitax kettős könyvvitel

 Facebook OpenID belépés A 2018 decemberi verziófrissítéssel a támogatott OpenID szolgáltatók közé bekerült a Facebook is, így a Google és a Yahoo mellett ezt is lehet használni az OpenID azonosításhoz belépéskor. Ahogy eddig is, az OpenID szolgáltató kiválasztása után a rendszer a kiválasztott OpenID szolgáltató beléptető oldalára navigál, ahol biztonságosan, és mások számára megismerhetetlen módon megadhatja belépési adatait. Első alkalommal a sikeres azonosítást követően a Billzone.eu „Felhasználó adatainak megadása” űrlap oldalra kerül, ahol az OpenID szolgáltatóján keresztül megadott nyilvános adatokat a rendszer előtölti Önnek. facebook_bejelentkezes

Magyarországi megyék választása legördülő listából

A cégregisztráció során, a székhely adatainak megadásakor a „megye” mező kitöltésének megkezdésekor – billentyű lenyomására – megjelennek a választható megyék, így akár a listából is kiválasztható, vagy kézzel tetszőleges értékkel is kitölthető. Ez a funkció jelenleg csak Magyarország esetében elérhető. megye

Közösségi (EU) adószám ellenőrzés automatizáltan

Ezzel a funkcióval a Vevő közösségi adószámának érvényessége ellenőrizhető. Az ellenőrzést az Európai Bizottság által működtetett VIES Service végzi.

EU adószám

Közösségi (EU) adószámot több helyen is lehet ellenőrizni:

  • elektronikus / papír alapú számla létrehozás oldalon
  • partner létrehozás / szerkesztés oldalon 

Cégforma utólagos módosítása

A cégregisztráció során a cégforma egy legördülő listából kiválasztható. Amennyiben ez a mező nem megfelelően vagy egyáltalán nem kerül beállításra, akkor utólag a Házirend beállítások szerkesztése oldalon módosítható.

cegadat_szerk

Könyvelési export:

cobraconto.net könyvelőprogram, Novitax kettős könyvvitel

A könyvelési export a cobraconto.net könyvelőprogrammal és a Novitax kettős könyvvitellel egészült ki. Alább az összes olyan programot megtalálja, melyek felé a billzone.eu online számlázóból támogatott a könyvelési export:

Jelenleg a rendszer az alábbi könyvelési rendszer felé támogatja az adatexportálást:

Külön megállapodásként lehetőség van további könyvelési rendszerek felé történő adatexport kialakítására.