Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Tudnivalók az előfizetési csomagba való átlépésről

Tisztelt Ügyfeleink!

Tudnivalók a Billzone.eu rendszerben az előfizetési csomag rendszerbe történő átlépésről:

A 2013. február 1-je előtt regisztrált MEGBÍZÁSOS ügyfeleinkre a Billzone.eu honlapon található és letölthető hatályos ÁSZF vonatkozik. Utolsó módosítás: 2014.10.31., amelyben Szolgáltató  megszünteti a MEGBÍZÁSOS jogviszonyt 2014.11.30-i határidővel

Szolgáltató felajánlja Megbízásos ügyfelei részére, hogy cégük áttérhet a Megbízásos jogviszonyból az INGYENES vagy HAVIDÍJ ALAPÚ ELŐFIZETÉSES  jogviszonyba.

Az előfizetéses csomagrendszerbe történő átlépés menete:

1. Vegyék fel az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, ahol írásban jelezzék részünkre az átlépési szándékukat. Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: support@billzone.eu 

2. Kiküldjük Önöknek e-mailben a Billzone.eu és az Önök cége között jelenleg hatályos, érvényben lévő Megbízási Szolgáltatási Szerződés felmondását. Ezt kérjük kinyomtatni két példányban, kitölteni, aláírni és postán eljuttatni részünkre. Ebből mi egy példányt aláírva visszajuttatunk az Önök részére.

3. Ezzel egyidőben kiküldjük Önöknek az előfizetéses csomagokhoz tartozó Egységes Szolgáltatási Szerződést, az előfizetési csomagok használatához szükséges felhasználási feltételeket. Ezt kérjük átolvasni és egyben elfogadni az ügyfélszolgálat által kiküldött nyilatkozaton. 

4. Amikor visszaérkezett hozzánk a Szerződés felmondás, akkor megtörténik részünkről az elszámolás a Cége felé. 

Az elszámolás az alábbiak szerint történik:

Megrendelőnek lehetősége van elszámolási többletét visszakérni vagy felhasználni egyéb szolgáltatások igénybevételére a Billzone.eu Szolgáltatónál. Megrendelő elszámolási egyenlege a következő módon számítható ki a szolgáltatás megszűnési pillanatában: megmaradt e-számla egyenleg darabszáma szorozva az utolsó e-számla vásárlás számláján szereplő egy e-számlára jutó árral. Ha a megmaradt egyenleg 2 vagy több beszerzésből tevődik össze, akkor időrendben visszafelé haladva kalkulálható ki a beszerzési érték, rendre az egyes számlákon szereplő egy e-számlára eső egységár alapján.

5. Azzal egyidőben, amikor visszaérkezett hozzánk a Szerződés felmondás és az előfizetési csomag használatához szükséges Egységes Szolgáltatási Szerződés elfogadásáról szóló nyilatkozat, akkor át tesszük Önöket az előfizetéses rendszer INGYENES csomagjába.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az INGYENES csomagban:

- nem elérhető az interface-en keresztüli automatikus e-számlázás, tehát amennyiben Cége aktív interface-es felhasználó, úgy addig nem tudják ezt a funkciót használni, amíg olyan csomagba nem kerülnek, amely tartalmazza ezt a funkciót.

- csak 2 hónapra visszamenőleg érhetők el a számlák. Így amint az ingyenes csomagba kerülnek, úgy elképzelhető, hogy nem minden számlájukat látják majd, mint eddig. Ez az állapot mindaddig fennáll majd, amíg olyan csomagra elő nem fizetnek, amelyben a számlák tárolása 10 év.

6. Amennyiben egyéb előfizetési csomag nyerte el a tetszésüket, úgy a rendszerben a Nyitóoldalon található MEGRENDELÉS gomb segítségével vásárolhatnak egyéb előfizetési csomagokat (Alap, Plusz, Üzleti vagy Prémium).

Kérjük, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy a szerződés visszaküldésével egy időben jelezzék számunkra, hogy mely előfizetési csomagba kívánnak majd belépni.

Előfizetési csomagjaink díjait és funkciólistáját a következő helyen tekinthetik meg: https://www.billzone.eu/HU/hu/Electronic/Invoicing/Services.aspx