Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Verziófrissítés - 2019. december

Tisztelt Ügyfeleink!

A 2019. decemberi verziófrissítéssel a Billzone.eu rendszerben az alábbi változások kerültek bevezetésre:

-Új menüpontok bevezetése a Főoldalon a felső főmenübe
-Szolgáltatási csomagjaink (Áraink) oldalon - Ingyenes csomag ,,Feltételek" link
-Előfizetési csomag ,,Vásárlás befejezése" oldalon információs üzenet a jóváírás idejéről

WooCommerce:
-SourceSystem API mező bevezetése
-Nem magyar számformátumok kezelése

A Főmenü ezzel a frissítéssel sokkal látványosabb és felhasználóbarátabb lett, hiszen több információ található meg ezen a felületen az eddigiekhez képest. Aki először lép az oldalra, ő is bátran eligazodhat rajta és minden útmutatást megkap az oldal használatáról, szolgáltatásairól és működéséről.

A Szolgáltatási csomagjaink (Áraink) oldalon elhelyezett link rendkívül hasznos felvilágosítást ad az Ingyenes csomagról. Ha rákattintunk, átvezet minket a Blogra, ahol ehhez a témához készítettünk egy cikket, amiben szerepel minden fontos tudnivaló az Ingyenes csomagról.

Feltételek gomb

Az Előfizetési csomaggal kapcsolatban biztosan többeknek volt kételye, hogy mikor kerül elbírálásra a csomag váltás. Ezért létrehoztunk egy Információs boxot, amire ha rávezeti a kurzort, akkor kiírja egy üzenetsávban, hogy mikor kerül elbírálásra a csomag váltási kérelem.

Fizetési módról infó box

WooCommerce:
A WooCommerce rendszerében telepíthető nyilvános alkalmazás, a Billzone.eu Invoice bővítmény, ami számlázási szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek, akik Plusz, Üzleti, vagy Prémium előfizetői csomaggal rendelkeznek.

A felület most már egyaránt kezelni tudja a magyar és a nem magyar számformátumokat. Ezt a beállítást a következőképpen tudja beállítani:
WooCommerce / Beállítások / Általános lapfül alatt a ,,Pénznem beállítások" rész