Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Nyugta kiállítása–Bevételi pénztárbizonylat funkció

Az alábbiakban olvasható a bevételi pénztárbizonylat (nyugta) kiállítása a rendszerben: Ennek a funkciónak az előfeltétele egy már kiállított számla. Amennyiben bevételi pénztárbizonylatot szeretnénk kiállítani, úgy a Törzsadatok / Bevételi pénztárbizonylat tömb oldalon hozzunk létre egy Nyugtatömböt. Ny1

Töltsük ki a Nyugtára vonatkozó adatokat, majd nyomjuk meg a Mentés gombot.

Ny2

Bevételi pénztárbizonylatot csak abban az esetben tudunk kiállítani egy számláról, ha a fizetési mód oldalon az adott fizetési módhoz bejelölésre kerül a Pénztári befizetés jelölőnégyzet.

Ny3

A számla lista oldalon a NINCS FIZETVE linkre kattintva kezdeményezhetjük a Bevételi pénztárbizonylat (nyugta) készítését.

Ny4

A Fizetés adatai oldalon a Mentés és nyugta készítése gomb megnyomása után a Nyugta készítés oldalra navigál a rendszer.

Ny5

A Nyugta készítése oldalon létrehozható a nyugta a befizetés adatai alapján, amelyet előtölt a rendszer. Amennyiben kerekítés szükséges a pénztári befizetéshez, akkor az külön soron megjelenítésre kerül.

Ny6

A Nyomtatás gomb megnyomásával létrejön a nyugta, amely a számlához hasonlóan letölthető az adott linkről.

Ny7

A nyugtakép az alábbi pénztári befizetési adatokat tartalmazza:

Ny8

A fentiekhez kapcsolódó egyéb funkciókról a Felhasználói dokumentációban talál további információt, mely a billzone.eu oldalon a lap alján lévő Dokumentumok linkre kattintva érhető el: Ny9