Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

2013-as ünnepi nyitva tartása

Billzone_Christmas_2013Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ünnepekre való tekintettel szolgáltatásaink az alábbiak szerint lesznek elérhetők:

  • Rendszerhasználat: Az ünnepek alatt a Billzone.eu számlázó a felhasználók rendelkezésére áll, így a számlakiállítás zavartalanul igénybe vehető.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk:  2013. december 20. és 2014. január 2. között nem lesz elérhető. Halaszthatatlan ügyben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal. 
  • Online ügyfélszolgálatunk, amelyet e-mail-ben érhetnek el: 2013. december 20. és 2014. január 2. közötti időszakban csak a kritikus problémákra tud válaszolni. A beérkező leveleket rendszerünk fogadja és amennyiben a jelzett probléma nem kritikus, úgy a megkeresésekre 2014. januárjában tudunk reagálni.
  • Megrendelések  jóváírása: Mivel az ügyintézés az ünnepek alatt szünetel, ezért a fent említett időszakban (2013. december 20. és 2014. január 2. között) sajnos nem áll módunkban az átutalással teljesített megrendelések jóváírása, vásárlások kezelése. Az ezen időszak alatt beérkezett kérések illetve vásárlási tranzakciók ügyintézését 2014. januárjában kezdik meg újra munkatársaink.
  • PayPal szolgáltatón keresztül történő fizetési módra az ünnepek alatt is lehetőségük lesz Felhasználóinknak. Ebben az esetben a megvásárolt termék jóváírása automatikusan megtörténik részükre.
  • Cégadat és jogosultság ellenőrzés: 2013. december 20-tól szünetel. Az adminisztratív ügyek intézése 2014. januárjában kezdődik újra.

Köszönjük egész éves bizalmukat, továbbá minden kedves felhasználónknak kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag 2014-es újévet!

Hivatkozás:
Kép1:  FreeDigitalPhotos.net
Kép2: digitalart / FreeDigitalPhotos.net
Kategóriák:
Egyéb
Címkék:
Billzone.eu ünnepi nyitva tartás