Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

MEGBÍZÁSOS cégek kivezetése a rendszerből

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Billzone.eu számlázót MEGBÍZÁSOS jogviszonyban használó cégeket kivezetjük a rendszerből, hogy áttérhessenek INGYENES vagy HAVIDÍJ ALAPÚ ELŐFIZETÉSES csomagjainkba, amely eljárásnak alábbi a menete:

1. 2014.10.31-ig értesítést kapnak írásban a MEGBÍZÁSOS jogviszonyú ügyfeleink a Szolgáltató részéről történő megbízásos jogviszony felmondásáról (ÁSZF módosításról).

2. A Szolgáltató által üzemeltetett Billzone.eu jelenleg hatályos Általános Szolgáltatási Feltételei (ÁSZF) 2014.november 30-ával megszűnik, hatályát veszíti. Az erről szóló módosított ÁSZF-et ügyfeleink 2014.09.17-től letölthetik és elolvashatják a rendszerbe belépve a Céges beállítások / Letölthető dokumentumok oldalról vagy jelen blogcikkben található linkről:

Rendszerből letöltendő dokumentum neve: Billzone.eu Általános Szerződési Feltételek 1.5

Dokumentum letöltése itt: Billzone_ASzF_1_5

Billzone_Megbizasos-kivezetes_001 Céges beállítások / Letölthető dokumentumok

3. Szolgáltató felajánlja Megbízásos ügyfelei részére, hogy cégük áttérhet a Megbízásos jogviszonyból az INGYENES vagy HAVIDÍJ ALAPÚ ELŐFIZETÉSES  jogviszonyba. Az átlépésről részletes tájékoztatónkat az alábbi helyen olvashatják el:

http://blog.billzone.eu/2014/01/14/tudnivalok-az-elofizetesi-csomag-rendszerbe-torteno-atlepesrol/

4. A szerződés felmondásával egyidőben megtörténik az elszámolás ügyfeleink felé. Az elszámolás az alábbiak szerint történik:

Megrendelőnek lehetősége van elszámolási többletét visszakérni VAGY FELHASZNÁLNI A HAVIDÍJ ALAPÚ ELŐFIZETÉSES SZOLGÁLTATÁSOK igénybevételére a Billzone.eu Szolgáltatónál. Megrendelő elszámolási egyenlege a következő módon számítható ki a szolgáltatás megszűnésének pillanatában: megmaradt e-számla egyenleg darabszáma szorozva az utolsó e-számla vásárlás számláján szereplő egy e-számlára jutó árral. Ha a megmaradt egyenleg 2 vagy több beszerzésből tevődik össze, akkor időrendben visszafelé haladva kalkulálható ki a beszerzési érték, rendre az egyes számlákon szereplő egy e-számlára eső egységár alapján.

5. A Megbízásos jogviszony megszűnésével (2014.11.30. után) azok a cégek, akik nem lépnek át előfizetéses rendszerünkbe, FELFÜGGESZTETTÉ válnak.

6. Számlák letöltése: ügyfeleinknek ingyenes lehetőséget kínálunk az összes számlájuk letöltésére 2014. november 30-ig. (Ha eddig az időpontig nem történik meg a számlák letöltése, akkor 2014. november 30. után kizárólag díj ellenében tudjuk a számlákat elérhetővé tenni).