Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ügyfeleink mondták - DotLogics Hungary Kft.

DotLogics_Dobrentei_IstvanSikertörténetek: Gyorsaság számlában és futásban is

A DotLogics Hungary Kft. 2012 februárjában alakult – meséli Döbrentei István, a cég alapítója és ügyvezetője. Szoftverfejlesztéssel, internetes alkalmazásfejlesztéssel, webáruházak készítésével, tanácsadással foglalkozunk. Az ügyfeleink elsősorban kisvállalkozások, de alvállalkozóként nagyobb cégek részére is vállalunk munkákat, részfeladatokat.

Ebből adódóan, továbbá mert informatikus mérnök a végzettségem is, elkötelezett híve vagyok az elektronikus ügyintézésnek, így az elektronikus számlázásnak is, amely költség és időtakarékos megoldás is egyben. Leegyszerűsíti az ügymenetet és több időm marad a további elvégzendő feladatokra, valamint a számomra oly kedves futásra is – tavaly végre volt időm, hogy felkészüljek életem első maratonjára, amit sikeresen teljesítettem! Mindezek mellett persze fontos szempont a környezettudatosság is!

A SzEk.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) oldalon figyeltem fel a Billzone.eu-ra. Több hasonló szolgáltatást is összehasonlítva azért esett a választásom erre az online számlázó rendszerre, mert azt nyújtja, amire szükségem van, elérhető áron. Befolyásolta a döntésemet az is, hogy a leírás alapján integrálni lehet külső webáruházakkal is.

A cégem a megalakulásától kezdődően, tehát 2012 februárja óta használja a Billzone.eu-t. Szerencsére mindenki elégedett volt ezzel a szolgáltatással. Eddig csak egyetlen ügyfél volt, aki nem tudta befogadni az e-számlát, és a hagyományos papír alapú számlát választotta. Zökkenőmentesen tudjuk használni a rendszert, az ügyfélszolgálat pedig megbízható, segítőkész és azonnal reagál a kérdéseinkre.

Döbrentei István
DotLogics Hungary Kft.
ügyvezető