Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Csomagár módosítás – 2021

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. december 1-jétől a Billzone.eu rendszerben csomagár módosítás lép életbe.

Az ÁSZF-ünknek megfelelőn az új árakat az életbelépést megelőzően 30 nappal a billzone.eu felületen közzétesszük előzetesen tájékoztató jelleggel az Áraink oldalon.

Bővebb információkért a csomagár módosítással kapcsolatban az alábbi GYIK-ot kérjük elolvasni:

Mikortól lép életbe a csomagár módosítás?

A csomagárak módosítása 2021.12.01-jétől lép életbe, míg az API darabárak (API használati díj) módosítás 2022.01.01-jétől.

Mikortól lép életbe az új ár szerinti elszámolás?

Az új előfizetési csomagárak a 2021.12.01-jétől indított megrendeléseket, vásárlásokat érinti. Az 2021.11.30-ig megrendelt vásárlások estében még a régi csomagár szerint történik az elszámolás.

Az új API használati díj utólagos elszámolással történik, így az első elszámolás 2022.02.01-jén történik meg, amely a 2022.01.01-2022.01.31-ig terjedő időszakot tartalmazza.

Mi történik a már meglévő csomagommal?

A régi áron vásárolt előfizetési csomagok a lejárati dátumukig élnek. A lejárati dátum után már csak az új áron lehet vásárolni előfizetési csomagot.

Mi történik a már kiküldött automatikus csomaghosszabbításokkal?

A kiküldött automatikus csomaghosszabbításról szóló díjbekérők befizethetők 2021.11.30-ig. 2021.12.01-je után már csak az új árral beérkező utalásokat tudjuk jóváírni csomagelőfizetési hosszabbításként.

Mi történik, ha 2021.12.01. után utalom el a régi áron a korábban kiküldött automatikus csomaghosszabbítás összegét?

Sajnos 2021.12.01. után már nem tudunk fogadni régi áron csomagelőfizetési hosszabbítási díjakat. Ilyen esetekben az ügyfélszolgálatunk megkeresi Önöket annak érdekében, hogy egészítsék ki a befizetett díjat az új ár teljes összegére. 2021.12.01. után csak új ár befizetése esetén tudjuk a csomagokat jóváírni.

Mi történik, ha nem kívánom meghosszabbítani a csomagelőfizetésemet az új áron?

Amennyiben nem kívánja meghosszabbítani a jelenlegi csomagját az új áron, úgy a jelenlegi csomagelőfizetés lejárati dátuma után visszaesik az INGYENES csomagba. Kérjük informálódjon az INGYENES csomag funkciólistájáról itt.

Mi történik, ha nem kívánom használni az API-t az új használati díjon?

  • Amennyiben nem kívánja igénybe venni az API funkciót az új áron és a jelenleg még élő PLUSZ csomagot is szeretné megszűntetni, akkor lehetősége van 2021.12.15-ig jelezni ezen szándékát ügyfélszolgálatunkon, ahol visszaállítják előfizetését 2022.01.01-től INGYENES csomagba és elvégzik az elszámolást a cége felé (előfizetési díj + API használat) 2021.12.31. időtartamra.
  • Amennyiben nem kívánja igénybe venni az API funkciót az új áron, de a jelenleg még élő PLUSZ csomagját használni szeretné API funkció nélkül, akkor lehetősége az előfizetési csomag lejárati dátumáig a jelenlegi áron használni. Ha 2021.12.01. után is a PLUSZ csomag meghosszabbítása mellett dönt, akkor azt az új áron megrendelhet. Ha a jelenlegi előfizetési csomag lejárati dátuma után nem hosszabbítja meg az előfizetést, akkor cége visszaesik INGYENES csomagba, ahol az eddigi feltételek szerint használhatja tovább a számlázót.

FONTOS:

INGYENES csomagunk továbbra is használható változatlan feltételek mellett.

INGYENES csomag funkciói itt találhatók.

A csomagár változással kapcsolatban Ügyfeleinknek semmilyen teendőjük nincsen, az új csomagárak és API használati díjak a megjelölt időpontban automatikusan életbe lépnek.

Amennyiben a témával kapcsolatban további kérdéseik lennének, kérjük, hogy keressenek bennünket ügyfélszolgálatunkon a support@billzone.eu elérhetőségen.