Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

2016-tól kötelező a NAV adatexport

2016. január 1-jétől minden számlázó programnak adatszolgáltatási funkcióval kell rendelkeznie az adóhatóság felé. Az Ön számlázója teljesíteni fogja ezt az elvárást?

A 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet értelmében 2016. január 1-jétől minden számlázó programnak rendelkeznie kell egy olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval, amelynek elindításával adatexport végezhető az adóhatóság részére.

A Billzone.eu számlázó folyamatosan megfelel a törvényi előírásoknak, így 2016. január 1-jétől ügyfeleink adatexportot tudnak majd készíteni az adóhatóság számára.

VÁLTSON IDEJÉBEN!

Amennyiben számlázója nem fogja tudni teljesíteni a NAV adatexport funkció elvárást, úgy váltson számlázót és válassza a Billzone.eu-t.

Ha vállalatirányítási rendszerében várhatóan nem lesz elérhető a NAV által 2016. január 1-től megkövetelt "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkció, akkor javasoljuk annak integrációját a Billzone.eu rendszerben interfészen (API-n) keresztül. Így könnyen meg tudnak felelni azok is az új törvényi előírásnak, akik nem akarnak számlázót vagy ügyviteli rendszert váltani, de az adatexportnak eleget szeretnének tenni. Előny: azoknak a cégeknek, akiknek megvan ez az API kapcsolat, azoknak nem kell újra és újra aggódni az új törvényi előírások miatt.

Várjuk megkeresését a sales@billzone.eu e-mail címen.