A Billzone.eu-ról

A Billzone.eu egy elektronikus és papír alapú számlák előállítására képes online számlázó rendszer. Az alkalmazás rendelkezik a hagyományos számlázó szoftverek tudásával (hagyományos papír alapú számlázás), továbbá a jövő piacát kiszolgáló elektronikus számlázás funkciónalitásával.  E-számláinkat digitális aláírással hitelesítjük és időpecséttel látjuk el, így azok később észrevétlenül nem módosíthatók.  Jelen technikai tudás szerint az e-aláírással és időpecséttel ellátott dokumentumok a leghitelesebbek és legbiztonságosabbak a hamisítás ellen. A NAV Online Számla részére a számlaadat szolgáltatásra kötelezett számlák adatszolgáltatása automatikusan megtörténik a rendszerből.

Rendszerünkkel olyan mikró-, kis- és középvállalkozásoknak, webshop-oknak is utat nyitunk az e-számlák világába, akik eddig a magas költségek és a technológiai összetettség miatt ezt nem engedhették meg maguknak. Automatizált számlázás funkciónkkal azon cégek, webáruházak részére nyújtunk egyszerű, gyors és kényelmes adminisztrációs segítséget, akik jelentős ügyfélszámmmal rendelkeznek, ezért havonta a nagy mennyiségű számlák kiállítására rengeteg idő szükségeltetik. Továbbá a beérkező elektronikus számlák feldolgozása az automatizálás következtében lényeges humánerőforrás megtakarítást jelent. Mindez olyan cégek számára hasznos, akik meglévő informatikai rendszerükhöz szeretnék illeszteni a számlázást. Szintén lehetőség van könyvelő programoknak automatizált főkönyvi feladásra is.

A Billzone.eu rendszerről, aktuális akciókról és árakról bővebben a hivatalos oldalunkon lehet olvasni: www.billzone.eu

Kik állnak a Billzone.eu rendszer mögött?

A Billzone.eu szoftver tulajdonosa a T-Systems Magyarország Zrt., a rendszert az N-Ware Kft. fejleszteti, üzemelteti, a support csapatot biztosítja, továbbá a szolgáltatást értékesíti a T-Systems Magyarország jóváhagyásával.

A Billzone.eu elérhetősége megtalálható a weboldal Kapcsolatok menüpontja alatt.