Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Mennyi ideig érhetők el online a számlák?

A Billzone.eu rendszer az előfizetési csomagoktól függően online elérhetőséget biztosít a kiállított számlákhoz 1 hónaptól akár 10 évig.

A számlák 10 évig történő tárolása abban az esetben valósul meg, ha a cég előfizetése folyamatos, azaz az előfizetés folytonosságában nem történik 30 napnál nagyobb megszakítás.

Amennyiben az előfizetés nem kerül meghosszabbításra, úgy cégét automatikusan az INGYENES csomagba teszi vissza a rendszer a lejárat napján éjfélkor. A lejárati idő előtt a rendszer automatikus figyelmeztető levelet küld ki 20 illetve 10 nappal. Ha cége visszaesett az INGYENES csomagba, akkor onnantól az INGYENES csomag feltételeinek megfelelően érheti majd el rendszerünk szolgáltatásait és funkcióit.

Felhívjuk figyelmét, hogy az INGYENES csomagban a számlák tárolása a kiállítást követő tárgyhó végéig történik a rendszerben, tehát ha az előfizetés nem kerül meghosszabbításra, úgy maximum 2 hónapra visszamenőlegesen férhetnek hozzá korábbi számláikhoz, a régebbi számlákról a lejárat előtt másolatot kell készíteniük. A 2 hónapnál régebbi számlák az előfizetés lejárta után véglegesen törlésre kerülnek a rendszerben!

TÜRELMI IDŐN BELÜL (előfizetési csomag lejárati dátumát követő 30 napon belül) történő csomag hosszabbítás esetén a 2 hónapnál régebbi számlák ismételten elérhetővé válnak.