Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Megbízható számítógép funkció

A "Megbízható számítógép" funkció az alábbiak szerint működik: 

Megbízható számítógép beállítása:


Megbízható számítógép beállítása

Amennyiben nem szeretne egyszer használatos jelszót megadni minden alkalommal, amikor bejelentkezik a Billzone.eu rendszerbe, akkor számítógépét megbízhatónak nyilváníthatja. A „Megbízható számítógép” lehetőség bejelölésével állíthatja megbízhatónak az adott számítógépet, így a következő bejelentkezésekkor már nem kell ellenőrző kódot megadnia. A beállítás a „Fokozott biztonságú belépés” oldalon kezdeményezhető.

Csak adott felhasználónál:

Ha az adott számítógépet több Billzone.eu felhasználó is használja, akkor az adott számítógép csak annál a Billzone.eu felhasználónál működik megbízható számítógépként, amelyik felhasználó ezt a funkciót bekapcsolta.

Csak ugyanazon az eszközön:

Ha felhasználói fiókjához tartozóan beállítja a Megbízható számítógép beállítást a számítógépén, az a többi eszközön továbbra sem fog élni, pl.: telefon, táblagép. Ahhoz, hogy mindenhol egységesen egszerhasználatos jelszó nélkül tudjon belépni, minden egyes eszközön el kell végezni a beállítást.

Számítógépét bármikor megbízhatónak nyilváníthatja, amely visszavonásig érvényes.

Megbízható számítógép funkció visszavonása:

Megbízható számítógép funkció visszavonása

A „Megbízható számítógép funkció” visszavonása a „Felhasználói fiók adatainak módosítása” oldalon lehetséges, amely visszavonás az adott felhasználó összes megbízhatónak jelölt számítógépére érvényes lesz.

Kategóriák:
3. Beállítások Magyar