Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Számlaértesítő levél feladó (ReplyTo) címének módosítása

Ügyfélszolgálatunkra rengeteg olyan levél érkezik, amely a számla értesítő levél válaszaként a számlákkal vagy a vásárolt termékkel kapcsolatos észrevételt vagy panaszt tartalmazza. Annak érdekében, hogy ezek a levelek a megfelelő célba érkezzenek, új funkciót fejlesztettünk ki:

a rendszerben beállítható a számlaértesítő levél feladójának (ReplyTo) e-mail címe.

Így ügyfeleink partnerei, amennyiben a számlát vagy a vásárolt terméket, szolgáltatást illetően szeretne kapcsolatba lépni a számla kiállítójával, akkor a számla értesítő levélre VÁLASZT (Reply-t) nyomva a számla kiállítójának küldheti meg közvetlen a levelét. 

A beállítás lépései a következők:

A számla kézbesítő levél feladójának címe alapbeállításként a noreply@billzone.eu. A reply-to (azaz válasz) e-mail cím megváltoztatható a Beállítások / Házirend / Számla kézbesítő levél válasz (reply-to) e-mail címe menüpont alatt.

Házirend beállítások szerkesztése oldalon található vonatkozó beállítással megoldható, hogy a számlát befogadó a válaszlevelében közvetlen a számla kiállítónak küldheti levelét (a Billzone.eu helyett). Érdemes egy nyilvános e-mail címet megadni erre a célra, ahol az ügyfél leveleket kezelhetik.

Kategóriák:
3. Beállítások