Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

A MagneShop.hu is a Billzone.eu online számlázót választotta!

Ma már alapvető igénynek számít, hogy rendelkezzünk internetkapcsolattal. Nem csak magánemberként, hanem munkánk során is elengedhetetlenné vált annak használata. Az online vásárlás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen gyorsan, kényelmesen, otthonról a kanapéban ülve is vásárolhatunk. A világhálón keresztül elérhető szolgáltatások köre is folyamatosan bővül. Ebből tehát egyenes út vezet oda, hogy miért ne lehetne online számlázni? Ügyfelünk, a MagneShop.hu a Billzone.eu automatizált számlázást választotta, mely megkönnyíti és meggyorsítja munkájukat.

 

Miért választotta ügyfelünk a Billzone. eu számlázó programot?

,,Online szolgáltatásként bérelhető, vagy megvásárolható webáruház rendszerünkbe integráltuk a Billzone.eu online számlázási lehetőséget. Így amennyiben a webáruház üzemeltetője Önökkel kíván szerződést kötni (vagy esetleg már az Önök ügyfele), a webáruház adminisztrációs felületén a megfelelő azonosító adatok megadása és a szolgáltatás engedélyezése után, további program módosítás nélkül azonnal használhatja a Billzone.eu online számlázást." - MagneShop.hu

Ismerd meg a MagneShop.hu szolgáltatásait!

A MagneShop egy online szolgáltatásként bérelhető, vagy megvásárolható professzionális webáruház. Több előre elkészített mobilra optimalizált reszponzív design sablon közül választhat, de lehetőség van egyedi sablon megrendelésére is. A MagneShop Facebook Webáruház alkalmazás segítségével pár kattintással beillesztheti webáruházát Facebook oldalába, így a felhasználók közvetlenül a közösségi portálon böngészhetnek webáruháza termékei között, és vásárolhatnak Öntől. A 15 napos ingyenes próbaidőszak alatt korlátozások, és kötelezettségek nélkül kipróbálhatja a webáruház összes funkcióját. Ha meggyőződött róla, hogy a MagneShop valóban azokat a lehetőségeket nyújtja amire Önnek szüksége van, válasszon kedvező árú webáruház csomagjaink közül, vagy kérjen ajánlatot egyedi webáruház készítésre ITT.