Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

SSL tanúsítványcsere a Billzone-ban

Tisztelt Ügyfeleink!

2015. február 2-ától a Billzone.eu új SSL tanúsítványt fog használni, így a Billzone.eu rendszer még biztonságosabb lesz.

A megadott időponttól (2015. február 2.) a HTTPS biztonságos csatornán keresztüli kommunikáció publikus SSL Certificate-jét lecseréljük SHA1-ről SHA2 hash algoritmusra (másnéven SHA-256-ra).

Az interfészt használók részére e-mailben megküldjük a tanúsítványi lánc publikus részét, ha azok láncszemei még nem lennének benne a trusted rootjukban vagy az interfediate certificate-ek között. Ezeket kérjük frissíteni 2015. február 2-ig.

Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a régebbi típusú operációs rendszerek (pl. windows XP és Windows 2000, Windows 2003) alapból nem támogatják az új tanúsítványt, az XP csak SP3-al támogatja. Részletesen a támogatottságról az alábbi cikkben olvashatnak: https://support.globalsign.com/customer/portal/articles/1499561-sha-256-compatibility

Jelen cikk elképzelhető, hogy már túl régen frissült. Igyekszünk naprakészen tartani blogcikkeinket, azonban mégis előfordulhatnak elavult információk a korábbi bejegyzésekben. Ha elavult információt találsz, kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy jelzed ügyfélszolgálatunkon. Köszönjük!
Címkék:
online számlázó