Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Kupon beváltás (ismertető)

A Billzone.eu rendszerben lehetőség van kedvezményt nyújtó KUPON beváltására. Amennyiben rendelkezik ilyen kedvezményes kuponnal, szeretnénk leírni Önnek az alábbi lépésekben a beváltását:

1. Regisztráció a rendszerben

Amennyiben még nem rendelkezik a Billzone.eu rendszerben céges és felhasználói fiókkal, abban az esetben első lépésként javasoljuk a regisztrációt rendszerünkben.

A regisztráció folyamatáról és a Kezdeti lépésekről olvassa el vonatkozó blogcikkünket ITT.

2. Előfizetési csomag rendelése

Az előfizetési csomagokhoz tartozó egyes funkciókról bővebben az Áraink oldalon tájékozódhat.

Sikeres választást követően, kérjük kezdeményezzen vásárlsát a rendszerben, melynek lépéseiről bővebben ITT olvashat.

FONTOS: a megrendelésnél feltétlen azt a csomagot és előfizetési időszakot kell megadni, amelyre a kupon kedvezmény szól.

Példa1: A kupon egy ajándék negyedéves ALAP előfizetési csomagra szól. Ekkor a megrendelés során Negyedéves ALAP csomag kiválasztása szükséges.

Példa2: A kupon 10% kedvezményt biztosít PLUSZ előfizetési csomagunkból. Ekkor a megrendeléskor bármilyen időintervallumra (negyedéves, éves, kétéves) állítható, azonban PLUSZ csomag kiválasztása szükséges.

3. Kupon beváltás

A kedvezményt biztosító kupont meg kell adni a megvásárolt előfizetési csomaghoz. A Megrendelés gomb megnyomása után a Termék kiválasztása oldalon található KUPON mezőbe kérjük beírni a megadott kupon számát. Pl. PP100K

A Tovább gombra kattintással láthatja a megrendelés összesítőjében a kupon által kapott kedvezményt:

A Megrendelés gombra kattintást követően, amennyiben 100%-os kupont vált be, az alábbi üzenetet követően az előfizetés automatikusan meghosszabbodik a kuponban szereplő megrendelésnek megfelelően:

A havi akcióink keretében számos esetben kupon formájában biztosítunk kedvezményt ügyfeleink részére.
Az éppen aktuális akciónkról tájékozódjon Facebook oldalunkon!