Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Ezért ajánljuk a NAV online számla funkciót!

A NAV új programot vezet be, mely azonnal, de legfeljebb 24 órán belül adatot szolgáltat az adóhatóság felé elektronikus úton. Ez az Áfa törvénykönyve szerinti kötelező adattartalomra fog kiterjedni. A későbbiekben az is megtörténhet, hogy további adatokat kell továbbítani.

Fontos tudni, hogy A NAV online számla már most beköthető, de kötelező csak 2018.07.01-jétől válik.

A csaló vállalkozásoknak lőttek!

A NAV online számlázó program lehetősége azért született meg, mert a bevallások csak a korábbi adatokat tartalmazták. Emiatt a NAV csak utólag értesült olyan adatokról, mely nem a valóságot tükrözte. Ez szabad utat adott a csaló vállalkozásoknak, ami nem csak az államkasszát károsította meg, hanem a tisztességesen működő cégeket is. Most nézzük meg, miért érdemes minél korábban élni a lehetőséggel!

Miért érdemes a Billzone. eu szerint is a NAV online számlázást minél előbb használni?

  • Minél több vállalkozás használja a NAV bekötést, annál jobban fehéredik a gazdaság.
  • Azok a vállalkozók, akik vállalják a NAV bekötést, a piacon megbízható szereplővé válnak.
  • A NAV bekötéssel rendelkező megbízható vállalkozásoknál, cégeknél nőni fog a megrendelés és a bevétel.
  • Hatékonyabb lesz a NAV munkája, könnyebben kiszűri a szabálytalanságokat, csalásokat.
  • Az adminisztrációs terhek nagymértékben csökkeni fognak a cégek számára. Megszűnik a tétel áfa nyilatkozattételi kötelezettség a vonatkozó számlákra.
  • A NAV online számla gyorsabban jut el a partnerhez, így előbb létrejöhet a fizetés, teljesítés. A partnereink megbízhatóságának ellenőrzése is sokkal egyszerűbb lesz.
  • Megszűnhetnek a számlapapír-hegyek. Ez nem csak rendet teremt a munkafolyamatokban, hanem nagymértékben hozzájárul környezetünk védelméhez is. Azok a cégek, akik környezettudatosan igyekeznek tevékenykedni, tökéletes megoldás lehet az online számlázó program bevezetése. Ezzel is kommunikálhatják vevőik felé, hogy figyelnek Földünkre.
Az adózók számlakiállítóként és -befogadóként is lekérdezhetik  érintett számlájukat. Partnereiknek azokat a számláit is megnézhetik, ahol ők voltak a vevők. A NAV felhívja a figyelmet arra, hogy minden vállalkozásnak lehetősége lesz kipróbálni, tesztelni még időben az online programot, mielőtt élesbe tenné.