Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Arculatváltás és előfizetési csomagok bevezetése

Tisztelt jelenlegi és leendő Felhasználóink!

2013. február 1-jén a Billzone.eu online számlázó rendszerben arculatváltás történt, továbbá előfizetési csomagmodellek kerültek bevezetésre.

Arculatváltásunk: A Billzone.eu célja, hogy mindenkinek biztosítsa a környezettudatos online számlázás lehetőségét, és ezt megjelenésünkben is tükrözni kívántuk, így honlapunkat és számlázó rendszerünket ennek szellemében formáltuk át.

Előfizetési csomagmodellek bevezetése: 2013. február 1-jét követően a Billzone.eu rendszerébe új ügyfeleknek céget regisztrálni kizárólag negyedéves vagy éves előfizetési csomag választásával lehet, amelyek díjairól és tartalmáról bővebben a Szolgáltatások oldalon lehet tájékozódni.

Azokkal az ügyfeleinkkel, akik 2013. február 1-je előtt regisztráltak rendszerünkben, továbbra is megmarad az érvényben lévő írásban kötött Megbízásos szerződéses jogviszonyunk, továbbá a módosítás nélkül érvényben lévő hatályos ÁSZF-ünk vonatkozik rájuk.

Billzone_belepes-gomb Belépés gomb

Belépés gomb: Már meglévő ügyfeleinket ezúton tájékoztatjuk, hogy megújult honlapunkon a jobb felső sarokban található a belépés gomb, melynek használatával a megszokott módon lehet belépni, a megfelelő OpenID kiválasztásával. Belépés után pedig ugyanúgy érhetők el rendszerünk funkciói, ahogy eddig is.

Előfizetési csomagra váltás: Amennyiben régi ügyfeleink szeretnének már most átlépni az új előfizetési csomagjaink valamelyikébe, úgy kérjük, keressenek meg bennünket, hogy a folyamatot elindíthassuk! Természetesen a cég egyenlegén található számlák nem vesznek el, azok többféle módon elszámolhatók - kérje erről tájékoztatónkat e-mailben!

Ha bármilyen kérdése lenne az új előfizetéses csomagok kapcsán, örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére a support@billzone.eu e-mail címen.