Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Billzone.eu ünnepi nyitva tartása - 2020.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ünnepekre való tekintettel szolgáltatásaink az alábbiak szerint lesznek elérhetők 2020 decemberében:

  • Rendszerhasználat: Az ünnepek alatt a Billzone.eu számlázó a felhasználók rendelkezésére áll, így a számlakiállítás továbbra is zavartalanul igénybe vehető.
  • Telefonos ügyfélszolgálatunk:  2020. december 21. és 2021. január 3. között telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető, személyes ügyintézésre sajnos nincs lehetőség ez idő alatt. Halaszthatatlan ügyben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal e-mailen keresztül a support@billzone.eu címen.
  • Online ügyfélszolgálatunk, amelyet e-mailben érhetnek el a support@billzone.eu címen: 2020. december 21. és 2021. január 3. közötti időszakban csökkentett üzemmódban működik, így csak a sürgős problémákra tud válaszolni. A beérkező leveleket rendszerünk fogadja és amennyiben a jelzett probléma nem kritikus, úgy a megkeresésekre 2020. januárjában tudunk reagálni.
  • Megrendelések  jóváírása: Mivel az adminisztrációs ügyintézés az ünnepek alatt szünetel, ezért a fent említett időszakban (2020. december 21. és 2021. január 3. között) sajnos nem áll módunkban az átutalással teljesített megrendelések jóváírása, vásárlások kezelése. Az ezen időszak alatt beérkezett kérések illetve vásárlási tranzakciók ügyintézését 2021. januárjában kezdik meg újra munkatársaink.
  • PayPal szolgáltatón keresztül történő fizetési módra az ünnepek alatt is lehetőségük lesz Felhasználóinknak. Ebben az esetben a megvásárolt termék jóváírása automatikusan megtörténik.

Az ünnepekre kellemes, meghitt pihenést és sikerekben, számlákban gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves Ügyfelünknek!