Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Számlák mentése Excel illetve .CSV fájlként

Az utóbbi időben számos megkeresés érkezett ügyfeleink részéről, melyben a számlák mentését kérvényezték Excel illetve .CSV fájlként. Ezen blogcikkben tehát szeretnénk leírni, hogyan tudják a számlák mentését kezdeményezni a Billzone.eu rendszerben.

 

A bejelentkezést követően, ha a Statisztikák / Számlák oldalra navigálnak, akkor lehetőségük van a megfelelő szűrők beállítását követően letölteni a számlákat Excel illetve .csv fájlba egyaránt.

image.png

Ezt követően, Önöknek lehetőségük van kijelölni a letölteni kívánt számlákat, majd a táblázat tetején és alján található szürke Exportálás Excelbe / Exportálás .CSV-be gomb megnyomásával letöltheti azokat, vagy kijelölés nélkül az Összes mentése Excelbe / Összes mentése .CSV-be gomb megnyomásával a szűrésnek megfelelő számlák kerülnek letöltésre.

image.png

A letöltött táblázatban megtalálják a számlákhoz kapcsolódó adatokat, de szeretnénk megkérni Önöket, hogy teszteljék le a funkciót a Billzone.eu Sandbox tesztrendszerében ingyenes regisztrációt követően, hogy ellenőrizzék a letöltött fájlok tartalmát. 

Ingyenes tesztrendszerünk elérhetősége: 

https://sandbox.billzone.eu/hu-hu/szamlazo