Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Felhasználó adatainak marketing célra történő felhasználhatósága

Felhasználhatja-e a billzone.eu az ügyfelek adatait marketing célokra?

A Billzone.eu megfelel-e a jelenleg hatályos adatvédelmi jogszabályi elvárásoknak?

A Billzone.eu rendszer megfelel a jelenleg hatályos adatvédelmi jogszabályi elvárásoknak. 

Milyen személyes adatokat kezel a Billzone.eu?

A Billzone.eu az alábbi adatokat kezeli:

  • honlapra látogatás ténye (statisztikai adat)
  • hírlevélre feliratkozók adatai (személyes adat)
  • felhasználói regisztrációs adatok (személyes adat)
  • cégregisztrációs adatok (nyilvános cégadat)
  • „Megbízható számítógép” funkció beállításához szükséges adatok (személyes adat)
  • „Személyes adatok marketing célra történő felhasználásához” szükséges adatok (személyes adat)
  • Partner törzsadat (személyes adat)
  • Számlaadatok (üzleti adat)
  • ügyfélszolgálati ügyintézéshez szükséges adatok (személyes adat)
  • kiállításon gyűjtött potenciális ügyféladatok (személyes adat)
  • Facebook nyereményjátékban résztvevők adatai (személyes adat)

 

Az adatokat milyen minőségében kezeli a Billzone.eu?

A kezelt adatokat minden esetben adatkezelőként kezeli a Billzone.eu, kivéve a partner törzsadatokat és a számlaadatokat, amelyek esetében adatfeldolgozóként kezeli.

 

Honnan származnak azok az adatok, amelyeket a Billzone.eu kezel?

Minden esetben érintett személy (adattulajdonos) önkéntesen adja meg, a beleegyezésével egyidejűleg a Billzone.eu részére a kezelt adatokat. Kivételt képez a rendszerben az ügyfeleink partnereinek adatai és a számlázási adatok. Ebben az esetben az adatokat az adatkezelő ügyfelünk szolgáltatja a Billzone.eu részére.

A Billzone.eu által kezelt adatok adatszolgáltatása önkéntes: a holnapra látogatás; hírlevélre feliratkozás; „Személyes adatok marketing célra történő felhasználás” jóváhagyása; ügyfélszolgálati ügyintézés; kiállításon gyűjtött potenciális ügyfelek adatszolgáltatása; Facebook nyereményjátékban történő részvétel esetén.

Hogyan kerül az adat feldolgozásra Billzone.eu részéről?

Az adat feldolgozása a számlázási szolgáltatás nyújtása során kerül feldolgozásra a következő esetekben: felhasználói regisztráció; cégregisztráció; partner törzsadat kezelése; számlaadat kezelés; ügyfélszolgálati ügyintézés esetében.

 Az adat feldolgozása marketing célú megkeresések során kerül feldolgozásra a következő esetekben: honlapra látogatók webanalitikai elemzése; hírlevélre feliratkozás; „Személyes adatok marketing célra történő felhasználás” jóváhagyása; kiállításon gyűjtött potenciális ügyfelek adatbeszerzése; Facebook nyereményjátékon történő részvétel esetében.

Felhasználhatja-e a billzone.eu az ügyfelek adatait marketing célokra?

A billzone.eu rendszerben a felhasználói regisztráció során felhasználó egyértelműen nyilatkozik (igen/nem-el) arról, hogy hozzájárul-e személyes adatai marketing célra történő felhasználásához. A billzone.eu rendszer kizárólag akkor használhatja fel az ügyfelei személyes adatait marketing célokra, ha arra előzetesen és önkéntesen jóváhagyását adta a rendszerben a felhasználó a ’Hozzájárulok személyes adataim marketing célra történő felhasználásához’ opció beállításával. 

Az opció a Beállítások  menüpont / Felhasználói fiók oldalon található:

A beállítás bármikor visszavonható ugyanezen a felületen: 

Mit jelent a marketing célra történő felhasználás?

Felhasználót e-mail címén keresztül vagy a rendszerben a felhasználói fiók felületén keresztül tájékoztathatja a rendszert érintő újdonságokról, hírekről. Szolgáltató küldhet vagy jeleníthet meg meglévő ügyfélnek személyre szóló, akár egyedi ajánlatokat tartalmazó online hírlevelet, elektronikus tájékoztató levelet, direkt marketing üzeneteket adatszolgáltató részére.

HOL TUDOM JELEZNI, HA MÉGSEM MŰKÖDIK A VISSZAVONÁS

Amennyiben felhasználónk annak ellenére kap tőlünk marketing megkeresést, hogy NEM engedélyezte vagy VISSZAVONTA a személyes adatainak marketing célra történő felhasználását, akkor kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze részünkre a support@billzone.eu ügyfélszolgálati elérhetőségen. 

Címkék:
GDPR