Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Limitütközéses oldal

Mi az a Limitütközéses oldal? Mikor jelenik meg a rendszerben? Mi a teendő abban az esetben, ha ezzel találkozunk?

Limitütközéses oldal:

A limitütközés abban az esetben teljesül, ha az érintett cég egy olyan funkciót szeretne használni a rendszerben, amely a cég aktuális előfizetési csomagjában nem elérhető. Például abban az esetben, ha ingyenes előfizetési csomagban elektronikus számlát szeretne kiállítani.

Ekkor a rendszer a Limitütközéses oldalra navigálja a felhasználót, ahol fehívja a figyelmét arra, hogy a csomagjához tartozó limitjét elérte, azaz a használni kívánt funkció nem elérhető az adott előfizetési csomagban. Továbbá annak érdekében, hogy az adott funkciót elérhesse az ügyfél, nagyobb előfizetési csomagra kell váltania.  A könnyebb váltás érdekében megjelennek az elérhető csomagok és a hozzájuk tartozó funkciók: 

Mi a teendő abban az esetben, ha ezzel találkozunk?

Amennyiben szüksége van az adott funkcióra, de a jelenlegi előfizetési csomagja nem tartalmazza azt, kérjük váltson nagyobb csomagra a Megrendelés gombra kattintva (a sárga figyelemfelhívó részben megtalálja az ajánlott előfizetési csomagot).

Fontos:
Cégregisztrációt megelőzően, kérjük mérje fel cége igényeit az Áraink oldalon, ahol megtalálja a rendszerünkben elérhető funkciókat az egyes előfizetési csomagok tekintetében.

Vásárlás előtt van lehetőség kipróbálni a funkciót?

A Billzone.eu rendszer rendelkezik ingyenes tesztelési lehetőséggel, ahol az ügyfeleink részére ingyenes cégregisztrációt követően lehetőség nyílik az éles rendszerben is megtalálható összes funkció kipróbálására díjmentesen.

Ingyenes tesztrendszerünk elérhetősége: https://sandbox.billzone.eu/hu-hu/szamlazo