Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Pharma Cloud ügyfelek részére

Pharma Cloud által regisztrált ügyfelek részére összegyűjtött tudnivalók:

REGISZTRÁCIÓ A BILLZONE.EU RENDSZERBEN

A Billzone.eu rendszerben felhasználói és cég regisztrációt kell elvégezni:

A cégregisztrációról bővebben ITT olvashat.

FONTOS: Egy céghez több felhasználó is hozzárendelhető. A hozzárendelés folyamatáról ITT olvashat.

Billzone.eu kezdeti beállításai

1. Törzsadatok feltöltése:

Sikeres regisztrációt követően fontos beállítani a céghez tartozó FizetésiTelephely és Mennyiségi egység információkat.

Erre lehetősége van a Törzsadatok menüpont alatt:

2. NAV Online Számla technikai felhasználó megadása

Az automatikus NAV Online Számla adatszolgáltatás érdekében össze kell kötnie a számlázót a NAV Online Számla rendszerből kinyert Technikai felhasználó adataival.

Ezen Technikai felhasználó adatokat a Billzone.eu rendszerben az Integrációk / NAV Online Számla fül alatt van lehetősége megadni:

Az adatszolgáltatás sikerességét a későbbiekben a Statisztikák / NAV Online Számla Adatszolgáltatás fül alatt tudja ellenőrizni:

 

Keresse fel a Daxa ügyfélszolgálatot a két rendszer összekötéséhez!

Miután sikeresen feltöltötte a Billzone.eu rendszer alapadatait, kérjük keresse fel a Daxa ügyfélszolgálatát, hogy megtörténjen a daxa és a billzone.eu fiók összerendelése. Ehhez a billzone.eu átadja a daxa részére a fiókhoz tartozó egyedi API kulcsot, tokent. 

Válassza ki az Egészségpénztári számlatömböt

A két rendszer összerendelését követően kérjük állítsa be a Billzone.eu rendszerben a megfelelő számlatömbhöz az egészségpénztári számlasablont.

Ehhez kérjük navigáljon a Billzone.eu felületén a Törzsadatok / Számlatömbök oldalra, majd kattintson a Számlatömb létrehozására vagy a Számlatömb előjelére a szerkesztéshez:

A számlasablonról bővebben ITT olvashat.

 

FONTOS

A daxa ügyfeleknek a Billzone.eu felületre bejelentkezve nincsen lehetőségük kézzel kiállítani normál számlát és/vagy sztornó számlát az Egészségpéntári egyedi sablonnal. A daxa ügyfelek kizárólag a daxa felületéről indított (interfészen keresztül) normál számlát tudnak kiállítani a billzone.eu rendszer segítségével. Amennyiben  sztornó számla létrehozására lenne szükség, kérjük keresse fel a Daxa ügyfélszolgálatát, ahol bővebb segítséget tudnak nyújtani az ügyben.