Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Számlatömbönkénti jogosultság beálltása

A már regisztrált céghez hozzárendelhet más felhasználókat is, különböző jogosultságokkal. Hogyan van lehetőség beállítani, hogy egy felhasználó csak bizonyos számlatömböket érjen el a rendszerben? 

Hol lehet új felhasználót meghívni a céghez?

Ahhoz, hogy új felhasználót tudjon meghívni a cégéhez, kérjük a rendszerünkbe bejelentkezve navigáljon a Beállítások / Felhasználók oldalon, majd nyomjon a Felhasználó meghívása gombra:

A meghívás történhet e-mailen keresztül vagy amennyiben a felhasználó már regisztrált a Billzone.eu rendszerben, akkor hozzárendelhető közvetlenül a céghez az e-mail cím és egyedi azonosító megadásával.

A meghívás folyamatáról bővebben ITT olvashat.

 

A meghívás során is van lehetőség kiválasztani a számlatömböket:

Amennyiben Céges felhasználói jogosultsággal szeretné az új felhasználót hozzárendelni a cégéhez, lehetőség van kiválasztani, hogy mely számlatömböket érje el az adott felhasználó:

Itt lehetőség van több számlatömb kiválasztására is, valamint az Összes gombra kattintva értelemszerűen az összes számlatömb látható lesz a felhasználó részére. Ilyen esetben adott felhasználó kizárólag csak a hozzárendelt számlatömbökben kiállított számlákat láthatja, érheti el vagy töltheti le a Számlák listája oldalról.

A már meglévő felhasználó esetében jogosultság beállítás:

Továbbá a már meghívott felhasználók esetében is van lehetőség módosítani és megadni a számlatömbökre tartozó jogosultságokat:

Kiknek ajánljuk beállítani ezt?

Ideális lehet a funkció beállítása:

  • Könyvelők és
  • Ügyfélszolgálati munkatársak részére.

Címkék:
számlatömb