Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Számlaértesítő levél egyedi megjelenéssel

Amennyiben teljesen egyedi számlaértesítő levelet szeretnél küldeni a partnerednek, akkor arra is van lehetőség. 

Mi az a Számlaértesítő levél?

Számlakiállítást követően a partnered részére egy Számlaértesítő levél kerül kiküldésre, amely tartalmazhatja magát a számlát vagy egy letöltő linket, ahonnan letölthető a számla. 

Hol található a Számlaértesítő levél beállításai?

A Házirend beállítások oldalon a következő beállítások végezhetőek el:

  • Számlakézbesítő levél státusz változásáról értesítés - Ha ezt a beállítást alkalmazza, akkor email-ben értesítést kap arról, hogy vevője a számlaértesítő levelet elolvasta vagy a kiállított számlát letöltötte.
  • Számlakézbesítő levél válasz (reply-to) e-mail címe - Megadható a számlaértesítő levél (reply-to) e-mail cím. Ebben az esetben partnere erre az e-mail címre tud válaszolni Önnek a számlaértesítő levélben megküldött számlával kapcsolatban. Kitöltés hiányában a noreply@billzone.eu lesz alapértelmezettként megadva.
  • Számlakézbesítő levél egyedi üzenete - A beírt egyedi szöveg a számlaértesítő levélben jelenik meg.
  • Számla csatolása a számlakézbesítő levélhez - Beállítható, hogy a számlaértesítő levél csatolmányként tartalmazza a számla PDF állományt.
  • Számlamelléklet csatolása a számlakézbesítő levélhez - Ha ezt a beállítást alkalmazza, akkor további számla mellékletek, dokumentumok csatolhatók a számlaértesítő levélhez.

Számlaértesítő levél egyedi üzenete

Amennyiben kitöltésre kerül a mező, úgy a beírt egyedi szöveg a partnere számára kiküldött számlaértesítő levélben fog megjelenni.

Számlaértesítő levél egyedi dizájnnal

A számlaértesítő levél egyedi megjelenítésének megvalósítása kétféleképpen történhet egyedi fejlesztési ajánlat alapján: 

*    EGYEDI SZÁMLAÉRTESÍTŐ LEVÉL MEGVALÓSÍTÁSA: KÉSZ HTML ALAPJÁN

Az egyedi számlaértesítő levél módosításait Megrendelő elvégzi HTML-ben. A megkapott HTML alapján az egyedi számlaértesítő levél beköltésre és felparaméterezésre kerül a Megrendelőnél a rendszerben.  

Fontos!

csak a meglévő mezőkkel készíthető új HTML.

*    EGYEDI SZÁMLAÉRTESÍTŐ LEVÉL MEGVALÓSÍTÁSA: KÉP VAGY LEÍRÁS ALAPJÁN

Megrendelőtől kapott kép vagy leírás alapján az egyedi számlaértesítő levél módosításainak elkészítése HTML-ben. Az elkészült HTML alapján az egyedi számlaértesítő levél beköltésre és felparaméterezésre kerül a Megrendelőnél a rendszerben.  

Ha felkeltettük az érdeklődésed és új, egyedi dizájnnal készült számlaértesítő levelet szeretnél küldeni az ügyfeleidnek, akkor írj nekünk és kérdj ajánlatunkat a support@billzone.eu email címen.