Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Új felhasználó meghívása céghez

Új felhasználókat a Beállítások /Felhasználók menüpont alatt lehet meghívni regisztrált céghez.

Meghívó kiküldése

A meghívás történhet e-mailen keresztül vagy amennyiben a felhasználó már regisztrált a Billzone.eu rendszerben, akkor hozzárendelhető közvetlenül a céghez az e-mail cím és egyedi azonosító megadásával.

Céges felhasználói jogosultsággal rendelkező felhasználónál beállítható, hogy a cég melyik számlatömbjét érje el adott felhasználó. Kiválasztható az összes vagy külön-külön egy-egy számlatömb.

Meghívó elfogadása

Meghívó elfogadása az alábbi lépésekből áll:

1. A meghívott felhasználó nyissa meg a levelező rendszerét, ahol a levelei között megtalálja a rendszer által kiküldött meghívót:

2. A levél megnyitása után a levélben található linkre kell kattintani. Kérjük, a linket ne másolják, hanem kattintsanak rá, csak így tud megtörténni az összerendelés az új felhasználó és a cég között.

3. A levélben szerepel a Meghívó érvényessége . Kérjük, hogy ezt figyelmessen ellenőrizzék, ugyanis a Meghívó csak a levélben szereplő dátumig érvényes, utána már nem használható fel.

4. A link megnyomásával a Billzone.eu „ Regisztráció” jelenik meg:

- Amennyiben a meghívott felhasználó még nem regisztrált a rendszerben , akkor a sárgával keretezett „Billzone.eu felhasználói fiók létrehozása” gombra kell kattintani. 

- Ha a felhasználó már korábban regisztrált a rendszerben , akkor a lila kerettel ellátott „ Belépés” linkre kell kattintani, majd be kell jelentkezni a rendszerbe. 

5. Regisztráció vagy bejelentkezés után a „ Meghívó ellenőrzése” oldal jelenik meg a képernyőn, ahol az ELFOGAD gombra kattintva megtörténik a meghívott felhasználó és a meghívót kiküldő cég összerendelése.

6. Az Elfogad gomb megnyomása után a „ Fokozott biztonságú jelszó bekérése” oldal jelenik meg, ahol már a szokásos módon be kell írni a megadott e-mail címre kiküldött egyszer használatos jelszót. 

Jelszó megadása után az összerendelődés ellenőrizhető oly módon, hogy ha egyetlen céggel rendelkezik a felhasználó, akkor a meghívót kiküldő cég Nyitó oldalára kerül az új felhasználó.

Amennyiben több céggel is rendelkezik a felhasználó a meghívás következtében, akkor a „ Cégválasztó oldalon” ellenőrizheti, hogy bekerült-e a listába az új cég.

Címkék:
online számlázó