Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Hogyan jut el a számlám a vevőm részére?

A Billzone.eu rendszerben kiállított számlát az alábbi módokon kaphatja meg a vevője:

SZÁMLA LETÖLTÉSE 

A kiállított számlát letöltheti a befogadó partner a billzone.eu számlaletöltő oldalon. A számlaletöltő oldal egyedi linkje a számlaértesítő levélben kerül kiküldésre vevő részére. 

1. A Számla létrehozása oldalon megadható a vevőnél egy vagy több email cím, amelyre a rendszer kiküldi a számlaértesítő levelet.

Partner e-mail címének megadása számlakészítéskor

2. A számlaértesítő levél tartalmaz egy linket, amely a számlaletöltő oldalra mutat.

3. Vevőjének a számlát a számlaletöltő oldalról 90 napig áll módjában letölteni.

Számlaletöltő oldal

FONTOS

Elektronikus számla esetében a vevője a letöltéssel egyúttal jóváhagyja a számla befogadását. Erre a számlaletöltő oldalon felhívjuk a vevő figyelmét.

JÓ TUDNI!

Ha a számlbabefogadó letölti a számlát (PDF állományt),  akkor visszaigazoljuk ezt Önnek az értesítő levél állapota funkcióval. Így vitás helyzetekben igazolni tudja, hogy vevője letöltötte, azaz befogadta az Ön számláját és azt is, hogy ezt mikor tette.

SZÁMLA CSATOLÁSA EMAILBEN

A számla kiküldhető a számlaértesítő levél mellékleteként is. Ebben az esetben a számla kiállítását megelőzően az alábbi beállítást kell végrehajtani:

1. Navigáljon a Házirend beállítások oldalra és nyomjon a Házirend beállítások szerkesztése gombra:

2. Jelölje be a jelölőnégyzetet a Számla csatolása a számlaértesítő levélhez felirat mellett, majd mentse el a beállításokat.

3. Ha a számla kiállítás során megadásra kerül a vevő email címe, akkor a számla kézbesítőlevél tartalmazni fogja a számlát PDF formátumban csatolményként: