Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Milyen integrációk érhetők el a rendszerben?

A Billzone.eu online számlázóban az alábbi integrációk érhetők el:

API Interfész

Az interfészen keresztüli számlázás (API) segítségével tetszőleges rendszert lehet integrálni a Billzone.eu rendszerhez, így például webáruházak automatizáltan tudnak számlát kiállítani. Automatizált (API) számlázás funkciónkat – platform függetlenül – egy SOAP webservice (speciális szabályoknak megfelelő HTTPS hívás) segítségével érhetik el azon ügyfeleink, akiknek előfizetési csomagja tartalmazza ezt a szolgáltatást. Bővebben a szolgáltatásról itt lehet tájékozódni.

Shoprenter adapter

Elérhető a Billzone - Shoprenter adapter, amely segítségével Shoprenter webáruházadból számlát tudsz létrehozni a Billzone.eu rendszer segítségével. Az Adapter a billzone.eu és a Shoprenter rendszerei között mint egy híd, összekötő szerepet tölt be. (Fejlesztő: CodeAntz Ltd.)
Bővebben a szolgáltatásról itt lehet tájékozódni.

WooCommerce plugin

Elkészült a WooCommerce pluginja, mely a  WooCommerce és a Billzone.eu integrációját valósítja meg. A WooCommerce (woocommerce.com) egy ingyenesen letölthető WordPress (wordpress.com) bővítmény, ami kitűnő webáruház megoldást nyújt.

Hibridlevél.hu

Elérhető hibridlevel.hu integrációnk is. A hibridlevél szolgáltatás gyors, kényelmes, olcsó, és nem utolsó sorban környezetbarát. A hibridlevel.hu-val kötött szerződés alapján a kiállított számla a billzone.eu online számlázóból elküldésre kerül a hibridlevel.hu-nak, melyet kinyomtatnak és postáznak is. Fontos kiemelni, hogy ezt mind a velük szerződésben álló ügyfeleik helyett csinálják meg.

Magyar Nemzeti Bank árfolyam automatikus betöltése

A magyarországi székhellyel és legalább ALAP csomag előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az „Árfolyam” mező automatikusan töltődik a www.mnb.hu árfolyam webservice-ből.

Céginfo szolgáltatás

Automatikus, naprakész cégadat lekérés a nyilvános cégadatbázisból https://cegjelzo.com/

80mm-es számlanyomtató modul

Igény szerint integrálható az általad használt programba. 80 mm-es hőpapír sablonunk segítségével egyszerűen, gyorsan kiállíthatod az ÁFA-s számlát vevőidnek. ITT találsz további információt. 

Követeléskezelés

Kintlévőségeid kezelése sosem volt még ilyen egyszerű. Magyar cég által magyar partnernek kiállított fizetetlen számláid behajtását bízd a Payee-re. Ügyet a Számlák oldalon található gombok segítségével indíthatsz. A szolgáltatásról bővebben ITT lehet tájékozódni.

Faktorálás

Mostantól nem szükséges kivárnod hosszú fizetési határidejű számláid teljesítését. A Magnet Faktor segítségével akár már a számlázás napján hozzájuthatsz pénzedhez. A szolgáltatásról bővebben ITT lehet tájékozódni.

Bankszámla összepontozás

Nagy mennyiségű kiállított számla esetén szinte nélkülözhetetlen bankszámla összepontozás szolgáltatásunk. Miért töltenél hosszú órákat számláid fizetetté tételével, ha megteheted automatizáltan is. További információ a szolgáltatásról: ITT

PROAP Pályázatfigyelés

Könnyű elveszni a rengeteg elérhető pályázat között. Erre nyújt megoldást a PROAP Pályázatfigyelés. Értesülj a cégedet érintő pályázatokról egyszerűen és költséghatékonyan. Tájékozódj a pályázatfigyelés szolgáltatásról: ITT