Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

A Billzone a NAV-nál is jól teljesít!

Júniusi adóhatósági ellenőrzés során a Billzone.eu jól teljesített, egy ügyfelünknél az ellenőrzés rendben lezajlott, az adatexport létrejött, tehát az előírásoknak hiánytalanul megfelelt.

Az ellenőrzések során a következő feltételeknek kellett megfelelnie a Billzone.eu számlázó rendszernek: a 2016. január 1-jén hatályba lépett számla és nyugta adóigazgatósági azonosításáról szóló rendeletnek, illetve az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló rendeletnek. Az ügyfél az adóhatóságnál előzetesen bejelentette a Billzone.eu számlázó program használatát a megfelelő nyomtatványon keresztül, majd az ellenőrzés végezetével a következő eredményt kapta: „a Billzone.eu az előírásoknak részben megfelel, a program lekérdezések menüpontjába beépített adóhatósági ellenőrzései adatszolgáltatás menüponttal rendelkezik„.

A jegyzőkönyvben említett technikai korrekciót: mint egyes sorok lehetséges karakterhosszúságának javítását elvégeztük, a NAV vizsgán sikeresen átmentünk!