Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Mire való a Billzone online számlázó?

A Billzone.eu egy elektronikus és papír alapú számlák előállítására alkalmas online, internetes számlázó rendszer.

Az éjjel-nappal rendelkezésre állású alkalmazás rendelkezik a hagyományos számlázó szoftverek funkcionalitásával is és e-számla kiállításra is alkalmas.

Elérhető funkcióink többek között: vevő törzsadatkezelés, termék törzsadatkezelés, fizetési mód és bank törzsadatkezelés, árfolyam törzsadatkezelés, telephely törzsadatkezelés, számlatömb törzsadatkezelés. További funkciókról itt tájékozódhatnak.

Elektronikus számláinkat a hatályos jogszabályoknak megfelelő elektronikus formában állítjuk elő, amelyeket elektronikus aláírással hitelesítünk, így azok később észrevétlenül nem módosíthatók; valamint hash kóddal látjuk el őket, mely beküldésre kerül a NAV részére. 

Automatizált számlakiállítási funkciónk segítségével az egyes számlaadatokat nem kell kézzel felvinni a rendszerbe, hanem interfészen (API) keresztül importálható a Billzone.eu számára, ahol a számla automatizáltan (emberi erőforrás igénybevétele nélkül) jön létre a számla. Az API funkcióról bővebben itt tájékozódhatnak.

Ezen előnyökből adódóan, olyan mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, webshop-oknak is utat nyitunk az e-számlák vagy automatizált számlák világába, akik eddig a magas költségek és a technológiai összetettség miatt ezt nem engedhették meg maguknak. Ajánljuk rendszerünket nagyszámú ügyfélkörrel vagy nagy számlaforgalommal rendelkező cégeknek.