Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

PEPPOL kompatibilis számlázó

A Billzone.eu nemzetközi számlázó PEPPOL szabvány kompatibilis. Mit jelent ez?

Mi az a PEPPOL?

A PEPPOL egy nyílt üzleti hálózat struktúra leírás. Ez lehetővé teszi a kormányzati szervezeteknek és a magánvállalatoknak az elektronikus kereskedési dokumentumok cseréjét egy páneurópai szintű hálózaton keresztül. Egyszerűen fogalmazva, szabványosított hálózati kapcsolatot kínál a teljes kereskedelmi és gazdasági kapcsolat és esemény színtereit lefedve, például az elektronikus megrendeléshez, a számlázáshoz és a szállításhoz.

Pontosabban a PEPPOL nyílt és interoperábilis műszaki előírások összessége a vásárlás-fizetés (P2P) üzleti folyamatokban. Ez nem e-közbeszerzési rendszer - csak összekapcsolja a szervezeteket, hogy elektronikusan üzleti tevékenységet végezzenek. Ezek a szervezetek lehetnek nagy kormányzati szervek, magánvállalatok vagy azok reprezentatív szolgáltatói.

Hogyan működik?

Nem számít, hogy más szervezetek, cégek eltérő szolgáltatókat használnak, mivel az összes hozzáférési pont megállapodott az együttműködésben, azaz a meglévő e-közbeszerzési és e-számlázási megoldások összekapcsolódnak. Ezért ha a szervezet már létező P2P-megoldást használ, akkor a szolgáltatója képes kapcsolódni a PEPPOL hálózat többi szervezetéhez.

Mit jelent ez a Billzone.eu esetében?

A billzone.eu-ban külső szolgáltató (Unifiedpost Kft.) által feldolgozható e-számla hozható létre. A Unifiedpost Kft. egyúttal akkreditált Peppol hozzáférési pont. A külső szolgáltató saját díjazást állapít meg a szolgáltatás nyújtására.

További tudnivalók és kérdések esetén keresd partnerünket a Unifiedpost Kft.-t.

Kategóriák:
5. Számlázás Magyar
Címkék:
peppol