Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Meddig tudja az ügyfelem letölteni a számláját?

A számlaértesítő levél érvényessége sajnos nem örök. Hol látható a számlaértesítő levél érvényessége? Az egyes előfizetési csomagjaink esetében mennyi ideig van lehetőség letölteni a kiküldött számlát? Mit a teendő, ha a számlaértesítő lejárt, de az ügyfélnek szüksége van a számlára?

Számlaértesítő érvényessége

a, Számlakiállító esetében

Amennyiben a számla létrehozása során megadásra kerül a partner email címe, abban az esetben a számla kiküldésre kerül a számlaértesítő levél segítségével.

A számla sikeres létrehozását követően megtekinthető, hogy a számla meddig tölthető le:

Kivétel:
Ha a Házirend oldalon beállításra kerül, hogy a számla csatolmányként továbbításra kerüljön a számlakézbesítő levéllel, abban az esetben a számlaértesítő levél érvényessége KORLÁTLAN!

b, Számla befogadó esetében

Abban az esetben, ha számlaértesítő levél érkezik a Billzone.eu rendszerből, a számlát nem kötelező azonnal letölteni. Azonban fontos figyelni a levélben szereplő dátumot, ugyanis a számlaértesítő lejáratát követően a levélben található link alapján nem lesz elérhető a számla, a számla kiállítójától ismételten kérni kell a számla kiküldését a sikeres letöltéshez.

A számlaértesítő levél érvényessége az alábbi helyen látható:

Kivétel: 
Amennyiben a számla csatolmányként megtalálható a számla értesítő levélben, abban az esetben a számlaletöltő érvényessége KORLÁTLAN!

Számlaértesítő érvényessége előfizetési csomagonként

Ahogyan az Áraink oldalon is olvasható, a számlaértesítő levelek érvényessége a számla kiállítását követően ennyi ideig tölthető le:

Üzleti Plusz Alap Ingyenes
90 nap 90 nap 90 nap 90 nap

 

Hol látjuk, hogy a számlaértesítő link lejárt?

Mivel a számlaértesítő levél megnyitható attól, hogy a számlaértesítő már lejárt, ekkor a link megnyitásakor az alábbi figyelmeztető üzenetet látják az érintett ügyfelek:

Mit tegyünk lejárt számlaértesítő esetében?

Abban az esetben, ha a számlaértesítő levél megnyitásakor az előbbi képen látható figyelmeztető üzenetet látja, kérjük, hogy keresse fel a számla kiállítóját, aki újra tudja küldeni Önnek a számlát egy új számlaértesítő formájában.

Ekkor ismételten lehetősége lesz minimum 90 napig letölteni az érintett számlát az új értesítőben található link segítségével.