Billzone.eu

Ingyenes és környezettudatos online számlázó

Tömeges számlaletöltés funkció

Hol van lehetőség tömegesen a számlák letöltésére? Melyik letöltés gomb mit jelent a Számlák menüpont alatt?

A Billzone.eu rendszerben a Számlák menüpont alatt lehetőség van letölteni a számlákat PDF formátumban. Ezen letöltésre nem csak számlánként van lehetőség, hanem tömegesen, egy tömörített ZIP fájlban letölthető nagy mennyiségű számla egyszerre. A funkció az alábbiak szerint működik:

Navigáljon a Számlák / Számlák kezelése oldalra:

Ezen a felületen megjelennek a korábban kiállított számlák a rendszerben. A táblázatban láthatják, hogy van lehetőség kijelölni a számlákat, továbbá a táblázat felső sarkában kijelölt jelölőnégyzet segítségével az egész oldal (azaz egyszerre maximum 100 db számla) kijelölésre kerül.

Sikeres kijelölést követően kattinson a táblázaton belül található Letöltés gombra, amely következtében egy tömörített ZIP fájlban menti az eszközre a kijelölt számlákat PDF formátumban. Amennyiben a számla tartalmaz külső csatolmányt is, abban az esetben a csatolmánnyal rendelkező számla egy külön ZIP fájlban kerül letöltésre a ZIP fájlon belül.

Nagyobb számlamennyiség esetében lehetősége van lapozni a táblázatban, majd a következő maximum 100 számla letöltését kezdeményezheti a fent leírt lépésekkel. A táblázatban a lapozó nyíl a következő helyen található:

Navigáljon a Statisztikák / Számlák oldalra:

Amennyiben a számláknak nem a PDF formátumára van szüksége, hanem a számlák tartalmára, abban az esetben van lehetősége letölteni Excel vagy .CSV féjlként a számlák adattartalmát. 

Erről bővebben olvassa el vonatkozó blogcikkünket ITT.

Címkék:
ingyen számlázó